Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban mennyire elfogadható számotokra a következő?
Mindketten dolgoztok. Különböző városban, nem elhanyagolható az utazási idő (>2 óra egyik irányba+máv extra). Pont ezért csak havi 1-2x találkoztok hétvégén 1-2 napra. Hétköznap írtok, beszéltek egymással, ezek nem rövidek (akár 3 órás beszélgetések is vannak). Heti mondjuk 1-2 telefon + 2-3 hosszú üzenet. Tervezetek közös jövőt de még messze van.
Kitartanál-e párod mellett, belemennél-e ilyen kapcsolatba, ha ez várhatóan 1 évig így marad, de a szándékot jelezte párod, hogy 1 év múlva ő szeretne összeköltözni veled?
Ilyen helyzetben vagyok, kommunikálok felé, tanulmányok és munka miatt, hogy nem tudok azonnal mozdulni. Többször voltam nála, ő is nálam. De félek hogy nem vár meg… nem az a félelmetes hogy ő lelépne, mert nem olyan, mi is “lassan” ismerkedtünk. Inkább az hogy jön valami velem összehasonlítható és közelebb is van mint én.
"de a szándékot jelezte párod, hogy 1 év múlva ő szeretne összeköltözni veled?"
Itt az oldalon vannak erről szóló kérdések, amikor arról írnak, hogy "de megígérte, hogy 1 év múlva majd odaköltözik, most meg hogy eltelt az 1 év, már nem akar...stb"
Nem tudhatod mi lesz 1 év múlva, az se hogy mi lesz 1 óra múlva.
Tervezni lehet, de nem biztos, hogy úgy lesz.
Ezt csak azért mondom, hogy ez is benne lehet a pakliba sajnos.
"Inkább az hogy jön valami velem összehasonlítható és közelebb is van mint én."
Sztem, ha vki ilyen, akkor azért nem kár...
Egyébként a bizalmatlanság minek szól? Adott rá okott??
Szerintem mindketten addig maradnánk ebben ha 1 éven belul nincs más.
Egyikünk se várná el ilyen esetben a másiktól az abszolut elköteleződést.
Van is ilyen kapcsim ami javarészt online/telefonos kontakr csak. Naponta beszélunk egymás élete teljesen megvan, de tolem a srác kérte is ha lenne vkim, azért szóljak már. Felnőttek vagyunk nem gyerekek.
Ez nem azt jelenti mintha aktivan társkereznénk vagy köröznénk vki mást, egyikünk sincs ezen rajta a direktkeresésen de ha véletlen ugy alakulna az életben hogy van vmi közelebbi kapcsolatesélyes vki, akkor szoljunk egymásnak.
Nem várnék senkire. Ha 1 év múlva meg bemondja az unalmast, akkor mi van?
Érzelmileg sem lenne pl kielégítő számomra az ilyen kapcsolat... többiről nem is beszélve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!