Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban mennyire elfogadható számotokra a következő?

Figyelt kérdés

Mindketten dolgoztok. Különböző városban, nem elhanyagolható az utazási idő (>2 óra egyik irányba+máv extra). Pont ezért csak havi 1-2x találkoztok hétvégén 1-2 napra. Hétköznap írtok, beszéltek egymással, ezek nem rövidek (akár 3 órás beszélgetések is vannak). Heti mondjuk 1-2 telefon + 2-3 hosszú üzenet. Tervezetek közös jövőt de még messze van.

Kitartanál-e párod mellett, belemennél-e ilyen kapcsolatba, ha ez várhatóan 1 évig így marad, de a szándékot jelezte párod, hogy 1 év múlva ő szeretne összeköltözni veled?

Ilyen helyzetben vagyok, kommunikálok felé, tanulmányok és munka miatt, hogy nem tudok azonnal mozdulni. Többször voltam nála, ő is nálam. De félek hogy nem vár meg… nem az a félelmetes hogy ő lelépne, mert nem olyan, mi is “lassan” ismerkedtünk. Inkább az hogy jön valami velem összehasonlítható és közelebb is van mint én.

tegnap 15:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Azt gondolom, ezt nem lehet megjósolni, hogy ő ki fog-e tartani. Távkapcsolatnál szerintem mindig benne van a pakliban - mindkét félnél! - hogy jön valaki, aki helyben van.
tegnap 15:52
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi két évig voltunk távkapcsolatban, de minden hétvégét együtt töltöttünk. Mivel már nem vagyunk fiatalok (37 voltunk mindketten) nehezen hoztuk meg a döntést, hogy kinél költözzünk össze, de végül mivel nekem akkor nagyon szar munkám volt, felmondtam és én költöztem le hozzá megyeszékhelyre. Szerencsére nekünk nagyon jól sikerült az összeköltözés, pedig pont a Covid előtt sikerült, de abból is jól jöttünk ki, nem éket vert közénk, hanem erősítette a kapcsolatot. A két év hamar elment, bár akkor nem úgy éreztem, mert mikor már kialakult a szerelem, elég rosszul viseltük, hogy csak hétvégente vagyunk együtt. De túléltük és ma már a saját házunkban élünk egy vidéki kis faluban. 😊
tegnap 15:54
 3/15 anonim ***** válasza:

"de a szándékot jelezte párod, hogy 1 év múlva ő szeretne összeköltözni veled?"

Itt az oldalon vannak erről szóló kérdések, amikor arról írnak, hogy "de megígérte, hogy 1 év múlva majd odaköltözik, most meg hogy eltelt az 1 év, már nem akar...stb"

Nem tudhatod mi lesz 1 év múlva, az se hogy mi lesz 1 óra múlva.

Tervezni lehet, de nem biztos, hogy úgy lesz.

Ezt csak azért mondom, hogy ez is benne lehet a pakliba sajnos.

"Inkább az hogy jön valami velem összehasonlítható és közelebb is van mint én."

Sztem, ha vki ilyen, akkor azért nem kár...

Egyébként a bizalmatlanság minek szól? Adott rá okott??

tegnap 15:56
 4/15 anonim ***** válasza:
*okot
tegnap 15:57
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
Nekem ez a kapvsolat minden szempontból kizárt. Annyira senkiben nem tudnék bízni hogy elnis higgyem hogy vár rám.
tegnap 16:15
 6/15 anonim ***** válasza:

Szerintem mindketten addig maradnánk ebben ha 1 éven belul nincs más.

Egyikünk se várná el ilyen esetben a másiktól az abszolut elköteleződést.

Van is ilyen kapcsim ami javarészt online/telefonos kontakr csak. Naponta beszélunk egymás élete teljesen megvan, de tolem a srác kérte is ha lenne vkim, azért szóljak már. Felnőttek vagyunk nem gyerekek.

Ez nem azt jelenti mintha aktivan társkereznénk vagy köröznénk vki mást, egyikünk sincs ezen rajta a direktkeresésen de ha véletlen ugy alakulna az életben hogy van vmi közelebbi kapcsolatesélyes vki, akkor szoljunk egymásnak.

tegnap 16:20
 7/15 anonim ***** válasza:
Kortól függ. Húszas éveim elején simán kitartottam volna egy ilyen kapcsolat mellett és vártam volna 1-2 évet míg lesz lehetőség összeköltözni. Idősebben már más a helyzet. Feltételezem ti még 20-25 között lehettek, szóval ha komolyak a szándékaitok egymással, tessék türelmesnek lenni. Ha pedig nem komolyak, akkor ne raboljátok egymás idejét.
tegnap 16:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem nyerő a távkapcsolat hosszú távon, ez tapasztalat. F
tegnap 16:36
 9/15 anonim ***** válasza:
42%

Nem várnék senkire. Ha 1 év múlva meg bemondja az unalmast, akkor mi van?

Érzelmileg sem lenne pl kielégítő számomra az ilyen kapcsolat... többiről nem is beszélve.

tegnap 16:38
 10/15 anonim ***** válasza:
1 évet ki lehet bírni, de hát az egymás iránti érzések döntik el elsősorban. Mint pl. a bizalom egymás felé kérdező. Ha nem érzed elég erősnek kettőtök között a köteléket, érzéseket akkor jobb most véget vetni az egésznek. Mert hiába lennél vele 1 év múlva rendes kapcsolatban hiszen ugyanúgy nem bíznál meg benne.
tegnap 16:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!