Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteget veszekszünk a párommal a pènz miatt. Mit javasoltok?
Nekem.160.000.- nettóm van, a fèrjemnek 300.000.-
Külön kasszán vagyunk, mert már az elejèn nem ment a közösködès.
Èn fizetem magam után a tb-t, telefonszámlám, tankolás, èlelmiszer, tisztálkodási szerek ès egy forintom se marad hó vègère magamra semmit nem költök.
Fèrjem fizeti a tankolást, telefon számláját, gyerekek iskolai ovodai ètkezèsèt, ebèdjèt, gyerekek vitaminjait, gyógyszereit, rezsit, gyerekek ruháit, logopèdiai fejleszèseket, hiteljèt. Minden pènze neki is elmegy.
Akik ennyiből èlnek nègyen, tudtok fèlre rakni, magatokra költeni?
Fèrjem 2 diplomával rendelkezik, de csak irodai adminisztrátor. Vezető beosztásban dolgozott de olyan munkát már nem talál.
Rengeteget veszekszünk,semmit nem tudunk fèlrerakni.
Mondta, hogy az egyik ismerőse homeoffice-ban dolgozik külföldre.
Hallottatok már ilyet lètezik? Èn jogi asszisztens vagyok, gondolom ezzel a vègzettsèggel nem sok esèlyem lenne külföldre dolgozni.
Magyarországon a fizetésnap ilyesmi hangulatú:
https://www.youtube.com/watch?v=v1YO0AaWSws
Az a baj, hogy hiába tanultatok bármit, ha Magyarországon éltek (különösen vidéken), csak csórók lehettek, kivéve ha olyan a jellemetek, hogy nem gond másokat kitúrni, eltaposni a gyengébbet, mindenféle jellemtelen bűnözésben benne lenni.
Itt páran írták Budapesten milyen jó. Budapesti vagyok. itt is születtem. Lehet jobb itt mint vidéken, de nekem itt van olyan benyomásom hogy szegényebbek lettek az emberek. A Budapesti emberek.
Látom (akaratlanul) például a bevásárlókosarukat a pénztárnál. Vagy van egy trendibb fitness terem a közelben. Oda is kb fele annyian járnak mint egy éve. Több ilyen apróságra gondolok.
52.
Na, itt meg alapból nincs fitness terem, a boltban pedig régóta csak a legfontosabb dolgokat veszik az emberek (jó, néha édességeket is). A bolt maga se gazdag, a tulajdonosa is átlagos életet él.
Itt senkinek sincs igazán pénze. Még a polgármester fizetése se valami magas.
Akiknek van pénze vidéken:
1.Bűnözők, leginkább drogterjesztéssel, készítéssel, csempészéssel
2.Bazi nagy földterületek tulajdonosai, akik eleve exportra termelnek
3.Nagyon-nagyon csaló vállalkozók, akik évi 3 Forintot fizetnek be adóként
Annyira bírom ezt a majd Oviba megy dolgozhatsz 😂Engem rúgtak is ki 2 hónap után...segítség nulla,a Gyerek 3/4napot ment 2 hetet beteg volt
...Nem mindenkinek van hát mama,hogy ugrik segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!