Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteget veszekszünk a párommal a pènz miatt. Mit javasoltok?
Nekem.160.000.- nettóm van, a fèrjemnek 300.000.-
Külön kasszán vagyunk, mert már az elejèn nem ment a közösködès.
Èn fizetem magam után a tb-t, telefonszámlám, tankolás, èlelmiszer, tisztálkodási szerek ès egy forintom se marad hó vègère magamra semmit nem költök.
Fèrjem fizeti a tankolást, telefon számláját, gyerekek iskolai ovodai ètkezèsèt, ebèdjèt, gyerekek vitaminjait, gyógyszereit, rezsit, gyerekek ruháit, logopèdiai fejleszèseket, hiteljèt. Minden pènze neki is elmegy.
Akik ennyiből èlnek nègyen, tudtok fèlre rakni, magatokra költeni?
Fèrjem 2 diplomával rendelkezik, de csak irodai adminisztrátor. Vezető beosztásban dolgozott de olyan munkát már nem talál.
Rengeteget veszekszünk,semmit nem tudunk fèlrerakni.
Mondta, hogy az egyik ismerőse homeoffice-ban dolgozik külföldre.
Hallottatok már ilyet lètezik? Èn jogi asszisztens vagyok, gondolom ezzel a vègzettsèggel nem sok esèlyem lenne külföldre dolgozni.
Mindenkèpp keresek munkát. Fèl ève kezdtem el keresni. A vègzettsègem jogi asszisztens, tb bèrügyi szakelőadó, ès drogerista. De hiszitek, ha nem, minden nap küldöm az önèltrajzoka, de eddig senki nem jelzett vissza. Alapfokú nyelvvizsgám van, de rengeteg helyre már a közèpfok kell. Szeretnèk ezek közül valamelyik területen elhelyezkedni. Minden nagyon cèghez ha nem is hírdettek állást, elküldtem az önèletrajzomat.
Mèg, hogy rengeteg a munka ezt olvasni. Ja az lehet, de, hogy senki se keres az is biztos.
22.
Lehet el sem férnének benne. A fővárosi "jobb kerületekben" egy 16 négyzetméteres lyuk is iszonyú pénzekért bérelhető, de abban 1 ember alig fér el, nemhogy négy.
Vidéken meg 4 szobás nagy házat se lehet kiadni ennyiért, ezért lesz az összes üres ház a környéken munkásszálló, mert azt viszont megéri üzemeltetni. A sok ukrán meg filippínó úgyis lelakja, de legalább valami pénz visszajön belőle, különben a romák hordanák szét.
Amig ez a helyzet van és nem találtok jobb munkát abból kell élni ami van.
Spórolni a legtöbbet a kaján tudtok.
Írjatok össze alacsony költségvetésű menüket előre akár egy hónapra és csak az olyan dolgokat vegyétek hó közben ami frissen jobb pl kenyér de azt is lehet fagyasztani amúgy.
Ha van módrá esetleg süsd meg otthon a pék árukat amiket vihetnek a gyerekek is suliba pl a vizes zsemlét tök egyszerűen fillérekből ki lehet hozni és nem 70ft/db akár a felvágottat is házilag meg lehet csinálni.
De csinálj egyszerű kiadós kajákat, és használj idény zöldségeket vagy ami éppen akciós a boltba főzz abból és az alapjan írd össze a menüt.
És használd fel a maradékot is.
Pl paprikás krumpli, másnap krumplis tészta a tejföl drága használj helyette görög joghurtot vagy sima joghurtot ha úgy eszitek.
Rakott ételek is olcsók.
Levesek filléresek de ha eszel levest nem eszel annyi fő fogást és növelés a napi folyadék bevitelt is.
Ha írsz privatba szívesen össze állítok nektek egy olcsó havi menüt nekünk 80-100 körül szokott kijönni 4 főre.
De egy kétgyerekes anyuka nem vállalhat bármilyen munkát, mert tudnia kell hozni-vinni a gyerekeket, ha apuka nem tudja a munkaideje miatt.
Nem mehet el boltba meg 3 műszakba, mert akkor nem tudja a gyerekeket vinni? Viszont mindenki 8-4 ig tarto munkákra pályázik, nagyon kicsi esélye van, hogy anyukát vegyenek fel oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!