Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rokkantságit kapok,és a nagyszülőkkel élek.Nem bánnak jól velem, rengeteget veszekszünk,és bántanak. A párom szeretné,hogy leköltözzek hozzá, de félek a költözéstől,és nem is éreztem ott jól magam amikor lementem . Mit tegyek,melyiket válasszam?
"ráadásul nem igazán vagyok szerelmes sem bele..."
akkor miért a szerelem kategóriába írod ezt ki?
párkapcsolati probléma topic
Szerinted magaddal kéne vmit kezdened, és az nem a pasizás elsősorban, hanem vmi. pénzkereseti lehetőség.
Ha a nagyiék meghalnak mi lesz veled? Rokkantságiból hogyan tartod fenn magad?
Vagy otthonba kell menned, vagy vmit mégis csak dolgoznod.
A helyedben erre koncentrálnék, a pasival szakíts, mit akarsz tőle, ha nem is szereted?!
Szerintem is maradj. A nagyszüleid sem élnek örökké, egyre rigolyásabbak lesznek az igaz, de ne szolgáltasd ki magad egy férfinak, nem lesz jó vége.
Nem vagyok biztos benne, hogy jól értelmeztem, odaköltözött hozzád a párod? "Tehát ha el is küldöm a barátomat, ide mást már nem hozhatok." Vagy ezt úgy értetted, hogy más párkapcsolatodat nem fogják elfogadni és nem jöhet hozzád látogatóba sem másik pasi?
Úgy nehéz lesz komoly kapcsolatot kialakítani.
Együttérzek veled, az öregek nem fognak változni az biztos, de a mostani kapcsolatoddal még ne költözz össze, esetleg ha már jobban kiismerted, több időt töltöttél nála és úgy látod, hogy ki fogtok jönni. De az elmondásod alapján ez sajnos nem valószínű.
Próbálj pozitívan állni a jelenlegi helyzetedhez, segítsd - amennyire tudod - a nagyszüleidet, aztán ha valami változás áll be, lebetegszenek, mondjuk, akkor úgyis lépned kell valamit annak megfelelően, hogy milyen a Te fizikai állapotod, hogyan tudtok boldogulni.
De ne menekülj egy bizonytalan kapcsolatba együttélés szintjén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!