Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rokkantságit kapok,és a nagyszülőkkel élek.Nem bánnak jól velem, rengeteget veszekszünk,és bántanak. A párom szeretné,hogy leköltözzek hozzá, de félek a költözéstől,és nem is éreztem ott jól magam amikor lementem . Mit tegyek,melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Napok óta motoszkál a fejemben,hogy lépnem kellene végre valamit, mert itt bántanak..ott meg nem érzem jól magam, ráadásul nem igazán vagyok szerelmes sem bele,és nem akarom,hogy az legyen,hogy 2 hét után futok vissza ide. Tanácsot szeretnék kérni, nem pedig negatív hozzászólásokat kapni.A pároméknál az a baj,hogy ő is épp olyan hirtelen mint én,és félek rengetegszer apró dolgokból lenne hatalmas veszekedés.Az ő édesanyja sajnos "görbe", alig bír menni.Nem hinném,hogy ilyen menyre lenne szüksége. Ráadásul a házuk tája is hagy némi kívánnivalót maga után. Itthon a rendhez szoktam, a mai napig is olyan az udvar mint a patyolat, a nagyszüleimnek köszönhetően,és amiben tudtam én is mindig részt vettem. Egyszerűen nem tudom, mit döntsek. Olyan se veled se nélküled kapcsolatunk van,és mintha félnék kilépni belőle vagy nem tudom...Nem vagyok elkényeztetett, és a sült galambot sem várom,hogy valaki eltartson. Döntésképtelen vagyok.A nagyszüleim azt nem akarják,hogy már mást idehozzak, mert ők érthetően " nem asszisztálnak hozzá". Tehát ha el is küldöm a barátomat, ide mást már nem hozhatok.Viszont nem akarom,hogy leköltözök,és egy életen át szenvedek,mert nem érzem jól magam a környezetben.2021. aug. 10. 23:51
11/11 A kérdező kommentje:
Hidd el, nekem ez nagyon sokat jelentett.
2021. aug. 11. 10:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!