Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteget veszekszünk a párommal szerintetek mit kéne csináljak?
Attól függ, hogy mióta megy ez már így..
Volt, hogy én is sokat veszekedtem párommal.. Türelmet kellett tanulnom és megértést..! Tanultam belőle! Nézzetek magatokba és keressétek meg a probléma forrását! :)
Se veled, se nélküled!
Mond mért ily nehéz az élet?
Két verzió van: elfogadjátok, hogy a kelleténél kicsit tüzesebb a kapcsolatotok.
Másik: szakítotok. Persze, hogy hiányoztok egymásnak, hiszen szeretitek egymást, ezért van a hiányérzet. De ez általában így megy, amikor egy pár szakít, minimum az egyik megsínyli lelkileg az egészet, mert mondjuk csak a másik akart szakítani. Viszont amikor közös megegyezés alapján szakítanak a felek, az azért van, mert érzik, hogy leszívják egymást. Idő kell a felejtéshez, hiányérzet ide vagy oda.
Bár mondjuk van harmadik lehetőség is: megbeszélietek, ki min fog változtatni, és tartjátok hozzá magatokat.
dettó ez a helyzet :D
semmit ne csinálj
idővel lecsillapodik majd ez a "tűz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!