Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteget veszekszünk a párommal a pènz miatt. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Nekem.160.000.- nettóm van, a fèrjemnek 300.000.-

Külön kasszán vagyunk, mert már az elejèn nem ment a közösködès.

Èn fizetem magam után a tb-t, telefonszámlám, tankolás, èlelmiszer, tisztálkodási szerek ès egy forintom se marad hó vègère magamra semmit nem költök.

Fèrjem fizeti a tankolást, telefon számláját, gyerekek iskolai ovodai ètkezèsèt, ebèdjèt, gyerekek vitaminjait, gyógyszereit, rezsit, gyerekek ruháit, logopèdiai fejleszèseket, hiteljèt. Minden pènze neki is elmegy.

Akik ennyiből èlnek nègyen, tudtok fèlre rakni, magatokra költeni?

Fèrjem 2 diplomával rendelkezik, de csak irodai adminisztrátor. Vezető beosztásban dolgozott de olyan munkát már nem talál.

Rengeteget veszekszünk,semmit nem tudunk fèlrerakni.

Mondta, hogy az egyik ismerőse homeoffice-ban dolgozik külföldre.

Hallottatok már ilyet lètezik? Èn jogi asszisztens vagyok, gondolom ezzel a vègzettsèggel nem sok esèlyem lenne külföldre dolgozni.

nov. 5. 10:27
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:

Ezt mi úgy oldottuk meg, hogy váltott szakban dolgoztunk. Egyik vitte a gyerekeket, a másik hozta.

Illetve egy ideig állandó éjszakásban is dolgoztam. Egyrészt jól fizetett, másrészt tudtam a gyerekeket hozni-vinni, és aludtam, amíg suliban voltak. De ezt persze nem mindenki bírja hosszú távon.

nov. 5. 12:14
 32/55 anonim ***** válasza:
100%
30# Rengetegen egyedül nevelik a gyerekeket, mégis találnak rá megoldást. Az egyik szomszéd csaj, naponta 5km biciklizik reggel, 5-t meg délután a kislányával. A köztes idöben meg dolgozik. És ezt télen, nyáron. A muszáj az nagyúr.
nov. 5. 12:18
 33/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem ennyiből hogy él meg 4 ember. Én egymagam ugyanennyi pénzből meglátom néha istent a hónap végén …
nov. 5. 12:20
 34/55 anonim ***** válasza:
48%

33.

Ez inkább a munkáltatók szégyene, hogy ennyit adnak, ezzel is jelezve, hogy "A magyarok csak rabszolgák..."

nov. 5. 12:32
 35/55 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy mit vacakoltok ezzel a külön kassza marhasággal, ahelyett, hogy azt a kicsit összeraknátok ami van és csinálnátok egy büdzsét. Gyakorlatilag most sem vagytok külön kasszán, hiszen nem felesben fizetitek a költségeket, csak felosztottátok, hogy melyikőtök számlájáról melyik költség megy. De így se marad pénze egyikőtöknek sem, szóval vicc az egész.

Például külön fizetni telefonszámlát a legnagyobb marhaság, mert minden szolgáltatónál a legdrágább csomagok, amikben csak 1-1 telefonszám van. Ha már kettő vagy több van, plusz ugyan abban a csomagban fizetitek a netet, vagy a tv-t ha van, akkor máris olcsóbbra jöttök ki per fő.

Írjátok a bevételeket és a kiadásokat az, de mindent, az utolsó zsömlét is, egy kávét is, és máris látni fogjátok jobban hogy hogy álltok, hol megy el fölöslegesen pénz, hol lehetne kicsit húzni a nadrágszáron.

De ehhez az kell, hogy befejezzétek a szarrágóskodást és elkezdjetek együtt, egy párként, egy családként működni.

nov. 5. 12:37
 36/55 anonim ***** válasza:
100%
35: ha fejreállnak se nagyon fog ennyi pénzből maradni semmi. 4 emberre 460 ezer egyszerűen kevés manapság.
nov. 5. 12:43
 37/55 anonim ***** válasza:
0%

36.

Akkor elő kellene írni a munkáltatóknak, hogy kötelező annyit fizetni az alkalmazottaiknak, hogy az már elég legyen. Milyen beteg, torz ország az, ahol a fizetés nem elég a megélhetéshez? Még egyedül sem? Családosan pedig sokszor olcsóbb meghalni, mint életben maradni? A válság idején több családos apuka ugrott a Dunába a településemen, mert olyan hitelük volt, ami nem örökíthető, így a halálával eltűnt az adósság is. Sokszor mérnökök! Nem proli munkások.

nov. 5. 12:50
 38/55 anonim ***** válasza:
100%
Hát most ezen ventillálhatunk, de a helyzeten nem változtat. Mondjuk a kérdező családjának lehetne sokkal, de sokkal jobb a helyzete, ha a kérdező hajlandó lenne elmenni dolgozni, akár átmenetileg egy nem annyira komfortos munkakörbe.
nov. 5. 12:56
 39/55 anonim ***** válasza:
69%
Bakker nekem a nettó 550 ezres bérem is kevés, nemhogy gyereket is eltartsak ennyiből. Nem csoda, ha folyton veszekedtek, a nélkülözés feszültséget szül.
nov. 5. 13:55
 40/55 anonim ***** válasza:

Mi az oka,hogy nem dolgozol?

A te ha i 160 ezer forintod magadra nem elég,akkor miből tartod el a gyerekeket? A külön kassza kinek az ötlete volt? De van egy sejtésem. Az apa nem akar közösködni,mert azt a kevés pénzt nem szeretné odaadni,ha te nem emeled fel a seggedet. Amit részben meg is értek. Csakhogy ezzel nem csak veled bacik ki,hanem a gyerekekkel is. Ti nagyon lehúzzátok egymást. Egyikőtöknsem akar fejlődni,több pénzt keresni,nehogy adni kelljen belőle a másiknak. Ti azért nem d.gt.k,hogy nehogy a másiknak jó legyen.

Dolgozz valami te is,és ha csak egy százassal is lesz több a bevétel,mát jobb lesz minden. Pl takarítás,újságkihordás,mosogatás,ezek nem annyira kötött idejű munkák. Ja tudom,letörik a körmöd. Hát akkor jó veszekedést.

nov. 5. 15:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!