Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteget veszekszünk a párommal a pènz miatt. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Nekem.160.000.- nettóm van, a fèrjemnek 300.000.-

Külön kasszán vagyunk, mert már az elejèn nem ment a közösködès.

Èn fizetem magam után a tb-t, telefonszámlám, tankolás, èlelmiszer, tisztálkodási szerek ès egy forintom se marad hó vègère magamra semmit nem költök.

Fèrjem fizeti a tankolást, telefon számláját, gyerekek iskolai ovodai ètkezèsèt, ebèdjèt, gyerekek vitaminjait, gyógyszereit, rezsit, gyerekek ruháit, logopèdiai fejleszèseket, hiteljèt. Minden pènze neki is elmegy.

Akik ennyiből èlnek nègyen, tudtok fèlre rakni, magatokra költeni?

Fèrjem 2 diplomával rendelkezik, de csak irodai adminisztrátor. Vezető beosztásban dolgozott de olyan munkát már nem talál.

Rengeteget veszekszünk,semmit nem tudunk fèlrerakni.

Mondta, hogy az egyik ismerőse homeoffice-ban dolgozik külföldre.

Hallottatok már ilyet lètezik? Èn jogi asszisztens vagyok, gondolom ezzel a vègzettsèggel nem sok esèlyem lenne külföldre dolgozni.

nov. 5. 10:27
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy miért kell veszekedni. Le kellene ülni és átbeszélni a lehetőségeket, mondjuk felnőtt emberek módjára.

A te kereseted pl elég gyenge, hát ennél egy boltban több a fizu.

Viszont 2 diplomával a férjed is találhatna jobb állást.

nov. 5. 10:38
 2/54 anonim ***** válasza:
91%

Isten hozott, kérdező húgom, ez a magyar világ!

Legalábbis vidéken. Kapod, ami van. Jóval alul leszel fizetve, de nem tehetsz ellene semmit. A fővárosban még bevethető az "akkor elmegyek máshova" joker, de vidéken a főnök is tudja, hogy "Aha, persze!" (mivel alapvetően nincs másik hely, sokszor 50 km-en belül se)

Ez a magyar rögvalóság.

https://www.youtube.com/watch?v=3YDKcCumuyg

nov. 5. 10:42
 3/54 anonim ***** válasza:
100%
Itt pl a helyedben nagyon gyorsan másik munkát keresnék. Hogy a fenébe tudjátok így nevelni a 2 gyereket? Nem hiszem el hogy ennél nem találsz jobbat.
nov. 5. 10:43
 4/54 anonim ***** válasza:
100%

Négyen éltek 460ból, úgy, hogy még TB-t is fizetsz, akkor gondolom nyugdíjad sem lesz.

De két kocsi az van.

nov. 5. 10:48
 5/54 anonim ***** válasza:
76%
Az a 160 nettó gondolom a gyesből származik. Majd ha elmész melózni te is, könnyebb lesz.
nov. 5. 10:49
 6/54 A kérdező kommentje:
Nem megyek bele, hogy a bèvetelem honnan jön.. Igen fizetem a tb-t jelenleg. Az autó nekem meg volt mikor összejöttünk azzal viszem a gyereket oviba meg bolt ahova kell. A fèrjemnek cèges autója van mert másik városba dolgozik.
nov. 5. 10:51
 7/54 anonim ***** válasza:
100%
Kellene keresned munkát, a férjednek is két diplomával nem hiszem, hogy nem lenne jobb. Csodálom, hogy két gyerekkel ennyi pénzből meg tudtok élni.
nov. 5. 10:59
 8/54 anonim ***** válasza:
84%

6.

Legközelebb kérj a kuncsaftoktól párezerrel többet a menetekért, és akkor az a 160 mindjárt lesz 600 is ;)

"Fèrjem fizeti a tankolást"

A tankolást? Céges autóba? Semmit nem adnak neki vissza ebből? "Master got me working..."

nov. 5. 10:59
 9/54 anonim ***** válasza:
88%

Mi 4-en vagyunk 2 kisgyerekkel, havi 350-400 körül költünk, ebbe belefér a kaja, tankolás, ruha-cipő, pelenka, neha fizetős program, rezsi, ez-az.

A többit félrerakjuk, az kb. havi 150-200 ezer ft.

De ne haragudj már, mi pl. nem tartunk fent, nen tankolunk, csak 1 kocsit. A gyereker gyalog viszem oviba és boltba is gyalog megyek, te rokkant vahy?

nov. 5. 11:03
 10/54 anonim ***** válasza:
16%
Rosszlányok? 😅
nov. 5. 11:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!