Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteget veszekszünk a párommal a pènz miatt. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Nekem.160.000.- nettóm van, a fèrjemnek 300.000.-

Külön kasszán vagyunk, mert már az elejèn nem ment a közösködès.

Èn fizetem magam után a tb-t, telefonszámlám, tankolás, èlelmiszer, tisztálkodási szerek ès egy forintom se marad hó vègère magamra semmit nem költök.

Fèrjem fizeti a tankolást, telefon számláját, gyerekek iskolai ovodai ètkezèsèt, ebèdjèt, gyerekek vitaminjait, gyógyszereit, rezsit, gyerekek ruháit, logopèdiai fejleszèseket, hiteljèt. Minden pènze neki is elmegy.

Akik ennyiből èlnek nègyen, tudtok fèlre rakni, magatokra költeni?

Fèrjem 2 diplomával rendelkezik, de csak irodai adminisztrátor. Vezető beosztásban dolgozott de olyan munkát már nem talál.

Rengeteget veszekszünk,semmit nem tudunk fèlrerakni.

Mondta, hogy az egyik ismerőse homeoffice-ban dolgozik külföldre.

Hallottatok már ilyet lètezik? Èn jogi asszisztens vagyok, gondolom ezzel a vègzettsèggel nem sok esèlyem lenne külföldre dolgozni.

nov. 5. 10:27
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:

8/8

Akkor leírom. Van egy lakásom az van kiadva ha már ennyire megrágalmaztál....ítèlkezel,a semmiről.

Igen a tankolást ő fizeti cserèbe kap autót ès nem kell 2 órát buszoznia.

Sajnos hiába 2 diploma, ide vagy oda a vègzettsègènek megfelelően beadta helyekre de sehol nem kapott visszajelzèst.

Gondolkozik amit az egyik ismerőse is csinál, hogy külföldre dolgozik homeoffice-ban, bár gondolom erre nagyon kicsi az esèly hisz angolból nincs felsőfokúja csak közèpfok, meg a szakmája se olyan.

nov. 5. 11:04
 12/56 anonim ***** válasza:
12%
Én szeretem a mazoista nőket de az ágyban csak mai árak mellett ez a pénz éhen haláshoz sok rendes Élethez kevés.
nov. 5. 11:05
 13/56 anonim ***** válasza:
97%

A veszekedés is egy jele hogy keressetek másik munkát. 300 körül egy takarító is keres. Tehát ha mindketten takarítanátok már 600 lenne nem 460 a bevétel. Ami még mindig nagyon kevés mert van két gyerek. Az autóról ne is beszéljünk..., az már luxusnak számít.

Tehát itt nem a vita a probléma, hanem hogy nem kerestek rendes munkát. Ha magatok miat nem is, de a gyerekek miatt megtehetnétek.

nov. 5. 11:06
 14/56 anonim ***** válasza:
98%
Szóval te nem dolgozol. Akkor lehet veszekedés helyett ezn kellene változtatni. Még ha gyerekek miatt nem is főállásban, hanem 4-6 órás.
 15/56 anonim ***** válasza:
90%

Milyen cég az, ahol az éhbért kereső irodista is céges autót kap? Ezt elég nehezen hiszem el.

Az a baj, hogy keveset kerestek, persze, hogy feszültség van, amikor kb nyomorogtok. Menj el takarítani, vagy boltba eladónak. 160ezer kevesebb, mint a minimálbér, nem hiszem el, hogy nincs jobb lehetőség. Két gyerek után a családival meg az adókedvezménnyel együtt ennyi a bevételetek? Mert akkor úgy még siralmasabb a helyzet.

És ha felháborodsz, akkor is luxus az autó, miközben hónap végén számolni kell az aprót. El lehet adni azt az autót, nincs hozzád ragasztva.

16/56 anonim ***** válasza:
92%
#11 Ember! Ha a 160 bérleti díj mellé még elmennél melózni, akár 4 órát is, máris megoldódna a problémátok. Azt a 4 órás műszakot pedig úgy alakítsátok, hogy mindig otthon tudjon lenni valaki a gyerekekkel. De tudom, most majd jönnek a kifogások, hogy sok a házimunka, nem érek rá, a gyerekek etc.etc.
nov. 5. 11:09
 17/56 anonim ***** válasza:
96%

Azért el lehet menni dolgozni, kérdező, gyerek mellett is.

Legalább részmunkaidős állásban.

Négy emberre ez marha kevés pénz, mi ketten nem jönnénk ki ennyiből.

nov. 5. 11:10
 18/56 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy még nem dolgozol? Akkor várd meg amíg oviba tudod adni a gyerekeket. Utána lesz pénz bőven még akár takarításból is. Két fizu 300-300, +160 kiadásból, +25 családi. Ez 785 ezer havonta.
nov. 5. 11:11
 19/56 anonim ***** válasza:
79%

Én nem akarom a kérdezőt védeni, de az ország keleti meg déli részében baromira nem keresnek 300 ezret a takarítók, az diplomás fizetés errefelé. Sokan meg most is 180-200 ezreket kapnak, pl. a bolti eladok, amiket emlegettek. És munka sincs olyan hú derengeteg, részmunkaidős munka meg kb.nem is létezik.

És debreceni vagyok, ez a második legnagyobb, túlhajpolt városa az országnak, és még itt is ez a helyzet, mi lehet pl. Heves meg Békés megyében?

Szóval ezt csak azért írom le, mert könnyü azt mondani, keressenek másik, jobban fizető munkát, de ez Budapesten tul egyáltalan nem olyan könnyü. Ez normálisabb irodai melóra 300-an jelentkeznek.

nov. 5. 11:14
 20/56 anonim ***** válasza:
76%

18.

Kalányosék nagyot nevetnek, mert ők meló nélkül is beszednek ennyit, családipótlíkkal, mindenféle bónuszokkal, segélykével stb.

"C..nyoknak jó reggelt, magyaroknak jó munkát!"

nov. 5. 11:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!