Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő is ugyanúgy hibás, mint én?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő is ugyanúgy hibás, mint én?

Figyelt kérdés

A párommal lassan 4 éve vagyunk együtt, kb 1,5 éve kezdődtek a verekedések. Olyankor szokott kialakulni, amikor nem válaszol egy kérdésemre csak, csak direkt nem hallja meg. Engem ez nagyon felidegesít, és minden verekedés emiatt van.. hiába kértem meg, hogy ilyenkor válaszoljon, csak azért se. Én ütök először (pofon), utána ő nekem esik, majd ököllel üt ahol ér (volt, hogy arcom is bedagadt tőle), lefog az ágyon, rátérdel a kezeimre és pofoz teljes erőből. Próbálok védekezni meg támadni, de csak még idegesebb lesz. Az utóbbi 2 alkalommal pedig majdnem ájulásig fojtogat. Közben lehord mindennek. És annyira szoktam sírni és könyörgök neki szószerint, hogy ne fojtogasson, de azt mondja, ha csendben maradok, nem sírok és nem beszélek elengedi a nyakam (ekkor ugyanúgy rajtam ül és a kezeimen térdel). Konkrétan halálfélelmem van ilyenkor tőle, és az jut eszembe, amikor a hidegvérű gyilkosok fojtogatják az áldozataikat. Szemrebbenés nélkül fojtogat, konkrétan majdnem eszméletvesztésig. Ha menekülök, ha hangosan sírok is fojtogat. A telefonom nem engedi odaadni nehogy hívjak valakit. De ezeken kívül meg imád engem, mindig aranyosan bánik velem. De ilyenkor darabokban van a szívem, de nagyon szeretem. Terápiára sem akar menni, mert hogy vele nincs baj, csak velem.

Tudom, hogy nem szabad először megütnöm, de annyira felhúz, hogy nem tisztel..

1 éve élünk együtt..

Tudom, hogy ott kéne hagynom, de szeretem.

Mindketten a huszas eveink elején járunk.

Köszönöm a válaszokat!

Kérek mindenkit, hogy ne menjen àt kioktatásba és ócsárolásba. Ha esetleg valakinek volt hasonló tapasztalata, kérem írja meg, akár privátban.

nov. 2. 22:21
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%
Akik később kapcsolódtak be, azoknak írom. A 27-es válaszomat a kérdező két előtte levő kommentjére írtam, amiket közben töröltek. Az idézet is tőle van, nekünk szánta, valamint beismerte, hogy egy korábbi témát írt ki. Tehát nem valós a kérdés!
nov. 3. 13:50
 42/51 anonim ***** válasza:
48%

40es senkit se kéne pofozni ha meg igen akkor viselje el hogy alaposan megkapja amit érdemel. A pasi he4lyében én már elástam volna valahol ha engem ütöget rendszeresen csak mert ideggyenge és nem képes felfogni hogy nem 0/24ben figyelek a hülyeségeire.

Nő vagyok, de ha engem pofozna fel akkor é is úgy megverném hogy garantált két hét pihi neki az intenzíven, utána meg az elmegyógyitézetben pár év, az ilyen ideggyenge nőknek nem lenne szabad emberek között élniük, veszélyesek a társadalomra. Minimum 3 helyen törtem volna el a karját az első alkalommal mikor kezet emel rám.

Én meg biztos vagyok benne hogy a kérdező akkor is pofoz ha nem tetszik nneki a műsor a tvben. Ismerek ilyen ideggyenge nőket.

nov. 3. 13:55
 43/51 anonim ***** válasza:
0%

Hát elég baj, 42-es, ezt ne nagyon hangoztasd, mert közveszélyes vagy! Ha szerinted valakit egy pofonért kis híján meg lehet ölni, akkor ott durva baj van a fejedben!

Mi volt abban a törölt kommentben, és ha hamis a kérdés, mért nem az egészet törlik?

nov. 3. 14:03
 44/51 anonim ***** válasza:
45%

40-es:

"Én ütök először (pofon), utána ő nekem esik, majd ököllel üt ahol ér (volt, hogy arcom is bedagadt tőle), lefog az ágyon, rátérdel a kezeimre és pofoz teljes erőből. Próbálok védekezni meg támadni, de csak még idegesebb lesz. Az utóbbi 2 alkalommal pedig majdnem ájulásig fojtogat."

Eddig kétszer fojtogatta. Azelőtt "csak" ököllel ütötte mert a kérdező felpofozta.

De mivel nem bír magának megálljt parancsolni a kérdező, támadja akkor is amikor leüti visszaképből így már fojtogatja.

Ez van abból ha valaki pofozkodik. Jól megverik. Lehet meg is fojtsa legvégül, vagy a kérdező leszúrja.

nov. 3. 14:06
 45/51 anonim ***** válasza:

Akkor nem értem, miért nem a kérdését törölték, ha egyszer beismerte, hogy kamu.

nov. 3. 14:15
 46/51 anonim ***** válasza:
100%
43# Az egyikben többek között az idézet volt, amit a 27-en írtam, a másikban pedig az, hogy nem róla van szó, csak elővett egy korábbi kérdést. Én sem tudom, hogy miért nem törölték az egészet, csak a kérdezőnek azt a két kommentjét.
nov. 3. 14:19
 47/51 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy összeveszünk a kérdés alatt.
nov. 3. 14:21
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
47# Szerintem is azért. 41 vagyok.
nov. 3. 14:26
 49/51 anonim ***** válasza:
Ne vitatkozzunk. :)
nov. 3. 14:28
 50/51 anonim ***** válasza:
31%
Hát a párod nem normális, de Te sem, ha ezt tűröd.
nov. 3. 15:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!