Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő is ugyanúgy hibás, mint én?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő is ugyanúgy hibás, mint én?

Figyelt kérdés

A párommal lassan 4 éve vagyunk együtt, kb 1,5 éve kezdődtek a verekedések. Olyankor szokott kialakulni, amikor nem válaszol egy kérdésemre csak, csak direkt nem hallja meg. Engem ez nagyon felidegesít, és minden verekedés emiatt van.. hiába kértem meg, hogy ilyenkor válaszoljon, csak azért se. Én ütök először (pofon), utána ő nekem esik, majd ököllel üt ahol ér (volt, hogy arcom is bedagadt tőle), lefog az ágyon, rátérdel a kezeimre és pofoz teljes erőből. Próbálok védekezni meg támadni, de csak még idegesebb lesz. Az utóbbi 2 alkalommal pedig majdnem ájulásig fojtogat. Közben lehord mindennek. És annyira szoktam sírni és könyörgök neki szószerint, hogy ne fojtogasson, de azt mondja, ha csendben maradok, nem sírok és nem beszélek elengedi a nyakam (ekkor ugyanúgy rajtam ül és a kezeimen térdel). Konkrétan halálfélelmem van ilyenkor tőle, és az jut eszembe, amikor a hidegvérű gyilkosok fojtogatják az áldozataikat. Szemrebbenés nélkül fojtogat, konkrétan majdnem eszméletvesztésig. Ha menekülök, ha hangosan sírok is fojtogat. A telefonom nem engedi odaadni nehogy hívjak valakit. De ezeken kívül meg imád engem, mindig aranyosan bánik velem. De ilyenkor darabokban van a szívem, de nagyon szeretem. Terápiára sem akar menni, mert hogy vele nincs baj, csak velem.

Tudom, hogy nem szabad először megütnöm, de annyira felhúz, hogy nem tisztel..

1 éve élünk együtt..

Tudom, hogy ott kéne hagynom, de szeretem.

Mindketten a huszas eveink elején járunk.

Köszönöm a válaszokat!

Kérek mindenkit, hogy ne menjen àt kioktatásba és ócsárolásba. Ha esetleg valakinek volt hasonló tapasztalata, kérem írja meg, akár privátban.

nov. 2. 22:21
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
94%
A párod beteg, te pedig- feltételezem- Stockholm-szindromás vagy.
nov. 2. 22:28
 2/51 anonim ***** válasza:
100%
Megütöd, és elszabadul a pokol. Ha nem kamu a kérdés, akkor megtörténhet, hogy tragédia lesz még ebből. Egyikteknek sincs önfegyelme, sem önkontrollja.
nov. 2. 22:40
 3/51 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kamu, én lennék a legboldogabb. Tudom, hogy nekem sincs nagyon, de igyekszem rajta tudatosan dolgozni, valamint szakembert keresni
nov. 2. 22:50
 4/51 anonim ***** válasza:
79%

"Kérek mindenkit, hogy ne menjen àt kioktatásba és ócsárolásba."

Ezesetben egyetlen megoldás jut eszembe: gyorsan szülj egy (de lehetőleg inkább kettő) gyereket.

nov. 2. 22:52
 5/51 A kérdező kommentje:

Úgy is meg lehet értelmesen osztani a véleményed, hogy nem oktatsz ki, de látom neked ez nem megy. Szóval tedd meg, hogy a haszontalan véleményeddel együtt tovább tekersz.

Köszi

nov. 2. 22:57
 6/51 anonim ***** válasza:
100%
Vagy elhagyod vagy megöl.
nov. 2. 22:59
 7/51 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolat függő vagy. Értelmes ember nem marad ilyen kapcsolatban.41f
nov. 2. 23:25
 8/51 anonim ***** válasza:
92%

Könyörgök: mit szeretsz ezen a brutális állaton?

A gyerekkorodba kell visszamenni, biztos, hogy elhanyagoló, bántalmazó családban nőttél fel. Azt hiszed, hogy neked ez jár, ezt érdemled.Bántalmazóval egy percig se maradunk, nem lesz jobb! Konkrétan megöl! Minden évben több tucat ilyen gyilkosság van, mért pont te úsznád meg? Fojtogat, és az a legnagyobb bajod, hogy nem válaszol a kérdésedre? Ha te tényleg igyekeznél pszichológust keresni, már rég találtál volna, 1 nap alatt lehet. De az első az elköltözés. Holnap reggel. Az első alkalommal, amikor ő nincs otthon. Nyom nélkül felszívódni, nem mondani meg, hogy hova, ismerősök se mondják meg. Van hova menned? Krízistelefon: 36 80 20 55 20 (remélem, működik, az interneten találtam). Ha nem, akkor 116-123, lelki segély.

nov. 2. 23:31
 9/51 A kérdező kommentje:

Igen, a volt nevelőapám vert, valamint molesztált is.

Az, hogy nem válaszolt, az váltotta ki a fojtogatást, de igazad van, nem merek lépni, mert szeretem.

nov. 2. 23:58
 10/51 anonim ***** válasza:
90%

Mit szeretsz benne?

Csak azt, hogy ismerős a helyzet, a bántalmazás, megalázás. Ebbe nőttél bele, ebben érzed magad otthon. De ez abnormális, életveszélyes! Ő nem szeret! Aki bántalmaz, méghozzá ez az alak extrém durván, az nem szeret! Olyannal, aki nem szeret, nem maradunk! De úgy kell eltűnni, hogy fogalma ne legyen, hogy hol vagy. Munkahelyed van?

Itt van olvasnivaló, és a Hol kaphatok segítséget fül alatt ég telefonszámok. [link]

nov. 3. 00:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!