Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő is ugyanúgy hibás, mint én?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő is ugyanúgy hibás, mint én?

Figyelt kérdés

A párommal lassan 4 éve vagyunk együtt, kb 1,5 éve kezdődtek a verekedések. Olyankor szokott kialakulni, amikor nem válaszol egy kérdésemre csak, csak direkt nem hallja meg. Engem ez nagyon felidegesít, és minden verekedés emiatt van.. hiába kértem meg, hogy ilyenkor válaszoljon, csak azért se. Én ütök először (pofon), utána ő nekem esik, majd ököllel üt ahol ér (volt, hogy arcom is bedagadt tőle), lefog az ágyon, rátérdel a kezeimre és pofoz teljes erőből. Próbálok védekezni meg támadni, de csak még idegesebb lesz. Az utóbbi 2 alkalommal pedig majdnem ájulásig fojtogat. Közben lehord mindennek. És annyira szoktam sírni és könyörgök neki szószerint, hogy ne fojtogasson, de azt mondja, ha csendben maradok, nem sírok és nem beszélek elengedi a nyakam (ekkor ugyanúgy rajtam ül és a kezeimen térdel). Konkrétan halálfélelmem van ilyenkor tőle, és az jut eszembe, amikor a hidegvérű gyilkosok fojtogatják az áldozataikat. Szemrebbenés nélkül fojtogat, konkrétan majdnem eszméletvesztésig. Ha menekülök, ha hangosan sírok is fojtogat. A telefonom nem engedi odaadni nehogy hívjak valakit. De ezeken kívül meg imád engem, mindig aranyosan bánik velem. De ilyenkor darabokban van a szívem, de nagyon szeretem. Terápiára sem akar menni, mert hogy vele nincs baj, csak velem.

Tudom, hogy nem szabad először megütnöm, de annyira felhúz, hogy nem tisztel..

1 éve élünk együtt..

Tudom, hogy ott kéne hagynom, de szeretem.

Mindketten a huszas eveink elején járunk.

Köszönöm a válaszokat!

Kérek mindenkit, hogy ne menjen àt kioktatásba és ócsárolásba. Ha esetleg valakinek volt hasonló tapasztalata, kérem írja meg, akár privátban.

nov. 2. 22:21
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
54%
Mit provokálod te kretén?! Aki elsőként üt, az ne csodálkozzon, ha duplán kapja vissza.
nov. 3. 00:36
 12/51 anonim válasza:
93%
Lehet hogy szereted, de minek teszed fel a kérdést, ha 10/8 ember azt mondja hagyd ott, úgysem teszed, akkor meg? Addig megy ez köztetek amíg egyszer valamelyikőtök meghal, vagy addig folyt még elveszted az eszméleted vagy te vágsz hozzá valamit amitől károsodást szenved. Neked mi a jó? Aszerint cselekedj, ha jó hogy vernek maradj vele. Kitartást.
nov. 3. 01:18
 13/51 anonim ***** válasza:
71%

Akkor is bánt, amikor nem provokálod feleslegesen ki? Mert akkor nagyon egyszerű, ne idegesítsd fel ok nélkül.

Persze ettől még nem lesz normális, ahogyan reagál, de ha csak ennyi kell ahhoz, hogy nyugalom legyen, akkor neked kell az okosabbnak lenned, és felnőttként kezelni az olyan szituációkat, mint például hogy a kérdésedre nem felel.

nov. 3. 05:00
 14/51 anonim ***** válasza:
100%

Azert amellett se menjunk el, hogy a kerdeto is ugyanugy agressziv.

Azt irja, rendszerint o kezdi a pofozkodast, amire a “parja” igy reagal. Egyikuknek sem igy kellene viselkedni, hanem szepen -mar amennyire lehet- szakitani, eltunni egymas eletebol aztan terapiara jarni. A kerdezonek sem valo parkapcsolat, ha pofonnal indit, amikor nem valaszolnak neki. Egyik kutya, masik eb.

nov. 3. 05:26
 15/51 anonim ***** válasza:
83%
8as a kérdező is egy verekedős pszichopata, megérdemlik egymást. Csak sose szüljön, ne tegyen tönkre egy ártatlant
nov. 3. 06:04
 16/51 anonim ***** válasza:
87%
Egyikőtök sem normális, megérdemlitek egymást.
nov. 3. 06:33
 17/51 anonim ***** válasza:
85%

"Kérek mindenkit, hogy ne menjen àt kioktatásba és ócsárolásba"

Minden kamukérdés kötelező lezárása.

De amúgy meg ha igaz: sajnos csak ócsárolni lehet, hiszen mindketten idegbetegek vagytok. Majdnem megöl, Te meg egy kis terápiázgatástól várod a csodát.

Jól írták az elején: tipikusan az a helyzet, ahol a nő majd szül egy gyereket, hogy attól majd jó lesz.

Nyilván tucatnyi hasonló esetet olvashatsz bárhol (hiszen innen az ihlet), tehát az ilyen kérdés tök felesleges, ahogyan az is, mit kellene tenni. Sok ember áldozata a párkapcsolati erőszaknak, szomorú, hogy egyesek ezzel pörgetik a válaszokat.

nov. 3. 06:52
 18/51 anonim válasza:
0%

Minden családban előfordulnak nézeteltérések, az emberekből hiányzik az alkalmazkodó képesség, de mivel a munkahely is egy nagy család, ott is vannak néha problémák!!!!!! Én ezeket, mindég humorral kezeltem!!!!!

Reggel mentem dolgozni, puha volt az első kerék: "A pótkeréken jó a gumi rakd fel!!!!!" Az anyós hálóingben rohan ki: "Nem a nők dolga a gumit felrakni!!!" Nagy nyugalommal megkérdeztem: "Mama volt 18 éves?" Vette a

lapot: "Bolond vagy, akkor még óvszer nem volt", magába roskadva visszavonult!!!!

A munkahely, ahol sok agyoniskolázott, képesítés nélküliek tanítanak(?)

minden naposak a súrlódások!!!! A rajzos azt mondja. a temperában nincs világoskék, amire azt mondtam a kék és sárga, mire idegrohamot kapott:

"Maga csak egy egyszerű karbantartó, ne szóljon a dolgomba, már 3 éve tanítok, tudom, hogy a kék és a sárga zöld!!" Elmentek órára, a matekos adott két temperát, kikevertem a kék árnyalatait. Megkérdezte én mindenhez értek? Nem, csak ha érdekel, annak utánanézek, aztán megbeszéltük a köbgyökvonást, megvette az Obádovics matematika kis könyvet, majd hétfőn úgy kezdte a napot: Maga egy zseni, van diplomája? Van. A többiek lógó orral mentek órára!!!!!

nov. 3. 06:54
 19/51 anonim ***** válasza:
100%
Sem te nem ütheted meg őt, és ő sem téged. Ez nem egy kölcsönös megértésen és szereteten alapuló kapcsolat. Gondolj bele, hogy hol fogtok tartani 5, illetve 10 év múlva? Biztosan ezt szeretnéd? Mindkettőtöknek szakemberre van szüksége. Javaslom még az erőszakmentes kommunikáció c. könyvet. Remélem mindkettőtök élete rendbe jön.
nov. 3. 06:55
 20/51 anonim ***** válasza:
52%
"kezdődtek a verekedések"- eddig olvastam. Hidd el, engem is megtaposott az élet, meg rengeteg ember, de ez egy ideig tartott. Megütni soha nem ütött meg senki, anyámat leszámítva. Viszont ha a férjem kezet emelne rám, hiába vagyunk együtt hét éve, hiába vagyunk házasok, az lenne az első meg az utolsó is. Azonnal pakolnám a cuccom, és ha kell, akkor a hajléktalanszállón aludnék, de mennék a fenébe tőle. Nem élhetsz így, tiszteld magad és a saját életed annyira, hogy újrakezded. Sosincs késő, és ne félj, minden menni fog!
nov. 3. 07:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!