Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő is ugyanúgy hibás, mint én?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő is ugyanúgy hibás, mint én?

Figyelt kérdés

A párommal lassan 4 éve vagyunk együtt, kb 1,5 éve kezdődtek a verekedések. Olyankor szokott kialakulni, amikor nem válaszol egy kérdésemre csak, csak direkt nem hallja meg. Engem ez nagyon felidegesít, és minden verekedés emiatt van.. hiába kértem meg, hogy ilyenkor válaszoljon, csak azért se. Én ütök először (pofon), utána ő nekem esik, majd ököllel üt ahol ér (volt, hogy arcom is bedagadt tőle), lefog az ágyon, rátérdel a kezeimre és pofoz teljes erőből. Próbálok védekezni meg támadni, de csak még idegesebb lesz. Az utóbbi 2 alkalommal pedig majdnem ájulásig fojtogat. Közben lehord mindennek. És annyira szoktam sírni és könyörgök neki szószerint, hogy ne fojtogasson, de azt mondja, ha csendben maradok, nem sírok és nem beszélek elengedi a nyakam (ekkor ugyanúgy rajtam ül és a kezeimen térdel). Konkrétan halálfélelmem van ilyenkor tőle, és az jut eszembe, amikor a hidegvérű gyilkosok fojtogatják az áldozataikat. Szemrebbenés nélkül fojtogat, konkrétan majdnem eszméletvesztésig. Ha menekülök, ha hangosan sírok is fojtogat. A telefonom nem engedi odaadni nehogy hívjak valakit. De ezeken kívül meg imád engem, mindig aranyosan bánik velem. De ilyenkor darabokban van a szívem, de nagyon szeretem. Terápiára sem akar menni, mert hogy vele nincs baj, csak velem.

Tudom, hogy nem szabad először megütnöm, de annyira felhúz, hogy nem tisztel..

1 éve élünk együtt..

Tudom, hogy ott kéne hagynom, de szeretem.

Mindketten a huszas eveink elején járunk.

Köszönöm a válaszokat!

Kérek mindenkit, hogy ne menjen àt kioktatásba és ócsárolásba. Ha esetleg valakinek volt hasonló tapasztalata, kérem írja meg, akár privátban.

nov. 2. 22:21
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
60%

Én azt vallom ha valaki megüti a másikat akkor ne csodálkozzon, hogy visszaadja. Egy pár nő nagyon is megérdemli, hogy még a veséjét is rugdossák szét ha állandóan megállás nélkül kötekedik és verekedik.

Szakítani nem fogsz hiszen "szereted". Hát majd benne lesztek a hírekben.

Csak babát ne csináljatok soha!

nov. 3. 13:04
 32/51 anonim ***** válasza:
18%
Megint más valakinek egy pofont adni, meg megint más valakit az ölésig, büntető törvénykönyvbe ütközően bántalmazni, 30-as. Egyébként de, nem felmenteni, de megérteni meg lehet, hogy mért jutott idáig és pszichológiai-pszichiátriai kezelést adni, ha még ér valamit. Valószínűleg már nem. Az egypofonos nőnél viszont még van remény a változásra.
nov. 3. 13:12
 33/51 anonim ***** válasza:
87%
32es csakhogy a kérdező nem egypofonos rendszeresen bántalmazza a párját.. az ilyen se jobb, azért nem ad többet mert gyenge...én nagyon nem tudom sajnálni, megérdemli.
nov. 3. 13:14
 34/51 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van, neked van jóval szükséged terápiára. Sőt kapcsolatba se kellett volna kezdeni ha olyan rossz körülmények között éltél és nem jártál pszichológushoz.

Amiben felnőttél azt viszed tovább. Ő pedig védekezik.

Persze, hogy fojtogat amikor még akkor is ütöd-vágod amikor ököllel védekezik.

Nem bírod abbahagyni, kiabálsz rá. Ahelyett, hogy szakítanál vele.

Szinte biztos, hogy ő sem normális, de te kezded az egészet!

Nah akkor edd meg amit főzöl, vagy dobd ki a kukába.

Értsd végre szakíts és szakemberhez fordulj.

nov. 3. 13:15
 35/51 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi áldozathibáztató, nulla érzelmi intelligenciájú válaszoló! Akkor szerintetek ezek ketten szépen irtsák ki egymást, legalább kettővel kevesebb lesz a földön?
nov. 3. 13:17
 36/51 anonim ***** válasza:
Hagyja el. Ennyi.
nov. 3. 13:25
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
32-es te nem vagy képes felfogni, hogy nem a férfi a kiindulópontja a verekedésnek hanem a kérdező. Jól felidegesíti a folytonos provokálással majd a pofonokkal ami azzal végződik, hogy fojtogatja. A kérdező maga leírta, hogy amúgy kedves, jófej a férfi. Ő hozza ki belőle a bántalmazót mert nem hagyja békén! Megérdemli, hogy kap. Remélem a csávó tér észhez és elhagyja. A kérdező meg keressen mást akit leverhet kedve szerint. Pl. Menjen boxolni.
nov. 3. 13:32
 38/51 anonim ***** válasza:
77%
35, nem vagyok áldozathibáztató, ne hibáztatom a férfit csak a kérdezőt, aki ököllel esik neki a párjának ha valami nem tetszik.
nov. 3. 13:39
 39/51 anonim ***** válasza:
85%

"A párommal lassan 4 éve vagyunk együtt, kb 1,5 éve kezdődtek a verekedések....1 éve élünk együtt.."

Vagyis már összeköltözés előtt pofozgattad és ő egy ideig tűrte, vagy viszonozta és mégis összeköltözettek.

Vagy kamu az egész kérdés és nem figyelté a részletekre.

Persze semmiképpen sem vagy normális. Ha igaz a sztori remélem jól összever téged és otthagy. Ha meg nem igaz remélem megtapasztalod milyen ha te ilyen komoly témával szórakozol.

nov. 3. 13:45
 40/51 anonim ***** válasza:
0%

Hol olvastál te olyat, hogy a kérdező ököllel esik neki a párjának, 38-as? A férfi veri ököllel! Ennyire gondot okoz az alapszintű olvasás?

Teljesen biztos vagyok benne, hogy a férfi pofon nélkül is veri! De egy pofont se kéne brutálisan, életveszélyesen megtorolni!

nov. 3. 13:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!