Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiként nektek volt részetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként nektek volt részetek verbálisan bántalmazó párkapcsolatban és ha igen írnátok róla?

Figyelt kérdés
okt. 28. 20:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%

Ez ugy szokott menni pl ha van egy nőzős pasi aki titkolozik sunyiskodik hanyagoló, a nő ez miatt tul sokat kérdez, kényelmetlen témákat érint, tisztán akarna látni, ez idegesiti a pasit, ebből és hasonlókból hozzák azt ki hogy dehát az az asszony a sárkány és neki milyen rossz sora van, terrorizálja a nő meg minden.

Vagy pl beteg birtokló féltékeny állatok megmagyarázzák hogy őt készíti ki a nő, ö tehet róla ha dührohama van, ő a szegény áldozat.

Vagy amikor toxic kapcsolatból amiben gyökerek voltak vele kiszáll egy nő ezt is ugy adja elő egy pasi hogy a nő hagyta el brühühű pedig ő megtett mindent érte biztos van más, a nő a r.banc és lám már megint a pasi hozza ki magát áldozatnak.

És igy tovább.

okt. 28. 20:44
 2/11 anonim ***** válasza:
10%
*jav: a nő tehet róla ha dührohama van, ő meg csak a szegény áldozat
okt. 28. 20:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért vannak nárcisztikus, kontrollmániás nők is, nem csak férfiak. Nekem volt ilyen barátnőm, bár ő nem csak verbálisan, hanem mindenhogy.
okt. 28. 23:36
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
1-estil megtudtuk hogy mindig a no az igazi aldozazt, koszonjuk! Ja nem!
okt. 29. 10:00
 5/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen kérlek írnál kicsit bővebben a verbális részéről? Akár privátban is

Sorstárs vagyok és azt hiszem segítene a feldolgozásban

okt. 29. 15:18
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
A kapcsolatunk végén, mikor ki akartam már tenni a barátnőmet azért, mert túl sokat találkozott az exével, akkor mondta, hogy az én adottságaimmal nem találnék még egy ilyen nőt, és más nyomi lúzerek belemennének a nyílt kapcsolatba is őérte. Hát, én nem akartam második lenni a kigyúrt segédmunkása mellett, mint csenevész alkatú mamlasz programozó. Tudtam jól, hogy ketten is nehezen boldogulnak egy lakbérrel, és gondoltam, b-sszák meg egymást, egymáshoz valóak! 8 éve boldog vagyok egyedül, nem akarom, hogy bárki is irányítson. A k-rvák olcsóbbak egy éves átlagban, mint a párom volt, és nem kaptam tőle semmi pluszt ezért.
okt. 30. 13:25
 7/11 anonim válasza:
100%

Nőként válaszolok, sztem ugyanaz a helyzet,mint a nárcisztikus férfiakkal.

Elűzi mellőled a barátaidat, először az egekig emel, dícsér,megy a love bombing. Utána majd jön a fekete leves, mindenféle sz*rnak elhord, és Ő a főnyeremény, hálás lehetsz,amiért szóba állt Veled, hülyének néz, egy őszinte szava nincs. Az én pasim abban is hazudott,hogy mit evett reggelire, ami nonszensz.... És amikor a nárcisz megérzi,hogy távolodsz tőle,akkor újra kedves,megértő, ilyenkor elgondolkozol,hogy nem e Veled van a baj ?! Közel kerülsz hozzá megint,és kezdődik az egész bántalmazás előről. Ezzel alakítják ki a trauma kötést,egy idő után mindig várni fogod a jó pillanatait és baromi nehéz elszakadni tőle.

nov. 1. 21:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Vannak borzalmasan zsarnoki nők, az ilyeneket jobb messze elkerülni.

Sajnos nekem is volt 1 ilyen tapasztalatom, elég szar volt.

nov. 2. 12:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Nőknél nem a nyílt, grandiózus típus a jellemző, bár manapság abból is egyre több lesz nők között is. Hanem sokkal inkább a rejtett/sérülékeny nárcisztikus. Őket onnan lehet felismerni, hogy folyamatosan áldozatnak állítják be magukat, mártítkodnak, olyan fajta toxikus érzelmi manipulációval élnek hogy mindenért te érezd magad egy utolsó sz*rnak. Még akkor is (és főleg akkor) ha valójában ők ártottak neked. Mondjuk el akarsz menni valahova haverokkal, megkérdezed nem-e baj, ő persze mondja nem, de aztán utólag előadja a mártírkodást mintha te egy utolsó elhanyagoló érzelmi bántalmazó lennél. De ha meg miatta maradsz otthon, végig azt szajkózza nyugodtan mehettél volna ahogy ő azt mondta is neked, te nem bízol benne, magadnak köszönd hogy otthon maradtál, szóval sehogy se jó. Reaktív abúzus is gyakori, hogy csak sunyi módon mer kötekedni. Tehát radar alatt maradva támad: beszólogat, provokál, megy a mikroagresszió ezerrel, passzív agresszió szintúgy, ha kérdezed mi a baj semmi, nincs baj, miért szerinted baj van? Szóval azért is te vagy a hülye ha belelátod. De egyre többet szurkál, aztán amikor véletlen elpattan és visszaszólsz egy erősebbet, akkor adja az ártatlant és hogy te vagy az idegbeteg bántalmazó, aki a semmire nekitámadtál. Még akkor is ha csak egy kicsit megemelt hangsúly volt részedről, a folyamatos és sunyin támadó szurkálódására. Egyik kedvenc praktikájuk ez. Ja gázlángozást is ugyanúgy űzi mint a grandiózus, talán még jobban is. Nem az van amit te látsz és érzel, mindig mindenben az volt amit ő bemesélni próbál, ha nem így látod nem vagy normális és nincs miről beszélni. Ezen kívül nagyon is irigyek, imádnak panaszkodni is, sajnáltatni magukat. Álszent, egy teljesen irreálisan jó, már már angyali képet mutat magáról a külvilágnak. Otthon meg a négy fal közt pont az ellenkezője. Persze a külvilág előtt is áldozatnak fogja magát lefesteni, téged meg bántalmazónak, akkor is ha gyakorlatilag ő terrorizált téged folyamatosan érzelmi zsarolással és érzelmi bántalmazással, folyamatos lelki gyötréssel, kontrollal, véget nem érő manipulációval és összezavarással, passzív agresszióval. Konfliktust nem lehet vele rendezni mert mindent szemérmetlenül letagad, nyíltan hülyének néz. Sőt te leszel a rossz amiért ilyen undok dolgokat hiszel róla, hogy ő szerinted ilyet csinálna :D Holott de. De képesek még azt is letagadni, elhazudni, amit pár perccel ezelőtt műveltek ellened. Ha valahogy mégis sarokba szorítanád akkor hárít és mártírkodik hogy kivágja magát, igazából te voltál a hibás mindenért, és még te bántottad őt. Már rég átbeszélt dolgokra mutogat vissza ami nem is úgy történt, csak hogy elterelje a figyelmet arról, amit tesz. Igazából bármit képes bedobni, csak hogy menekülhessen a felelősség alól. Ha igazad is van és elfogytak az érvek ő kivonul, csenddel ver, duzzog, mártírkodik. Se empátia se tisztelet. Ő úgy érzi bármit megtehet veled, de már a legkisebb vélt sérelemre ki fog akadni, halálosan megsértődve. Annyi hogy a grandiózussal ellentétben aki nyíltan neked támad, ő inkább sunyiba fog megpróbálni lelkileg kikészíteni, csupa letagadható, elhazudható módszerrel. Ezen kívül mióta divat lett nárcisztikusnak címkézni embereket, pontosan ez a sérült nő típus aki a legnagyobb előszeretettel nyomja rá bárkire a nárcisztikus cimkét, aki minimálisan is hasonló, mint a grandiózus nárcisztikusok. Ők a legnagyobb gyűlölőik és imádóik is, mert valójában halálosan vonzza ez a típus, egy véget nem érő - egymást gyilkoló - játszmába és viszonyba hajlamosak kerülni egymással. De persze ott is megy a mutogatás hogy a férfi nárcisztikus, a nő pedig a földre szállt angyal, a mártír, az áldozat, akinek az egyetlen bűne az volt hogy ilyen hülye volt, hogy mindent eltűrt neki. Közben pedig...
nov. 2. 17:10
 10/11 anonim ***** válasza:

6. Az nem bántalmazó kapcsolat, csak mert egyszer, mikor már dobtad őt tulajdonképpen, beszólt neked valami sértőt haragjában.

Hanem az, mikor rendszeresek az alázó megjegyzések.

nov. 2. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!