Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként nektek volt részetek verbálisan bántalmazó párkapcsolatban és ha igen írnátok róla?
Ez ugy szokott menni pl ha van egy nőzős pasi aki titkolozik sunyiskodik hanyagoló, a nő ez miatt tul sokat kérdez, kényelmetlen témákat érint, tisztán akarna látni, ez idegesiti a pasit, ebből és hasonlókból hozzák azt ki hogy dehát az az asszony a sárkány és neki milyen rossz sora van, terrorizálja a nő meg minden.
Vagy pl beteg birtokló féltékeny állatok megmagyarázzák hogy őt készíti ki a nő, ö tehet róla ha dührohama van, ő a szegény áldozat.
Vagy amikor toxic kapcsolatból amiben gyökerek voltak vele kiszáll egy nő ezt is ugy adja elő egy pasi hogy a nő hagyta el brühühű pedig ő megtett mindent érte biztos van más, a nő a r.banc és lám már megint a pasi hozza ki magát áldozatnak.
És igy tovább.
Nagyon szépen kérlek írnál kicsit bővebben a verbális részéről? Akár privátban is
Sorstárs vagyok és azt hiszem segítene a feldolgozásban
Nőként válaszolok, sztem ugyanaz a helyzet,mint a nárcisztikus férfiakkal.
Elűzi mellőled a barátaidat, először az egekig emel, dícsér,megy a love bombing. Utána majd jön a fekete leves, mindenféle sz*rnak elhord, és Ő a főnyeremény, hálás lehetsz,amiért szóba állt Veled, hülyének néz, egy őszinte szava nincs. Az én pasim abban is hazudott,hogy mit evett reggelire, ami nonszensz.... És amikor a nárcisz megérzi,hogy távolodsz tőle,akkor újra kedves,megértő, ilyenkor elgondolkozol,hogy nem e Veled van a baj ?! Közel kerülsz hozzá megint,és kezdődik az egész bántalmazás előről. Ezzel alakítják ki a trauma kötést,egy idő után mindig várni fogod a jó pillanatait és baromi nehéz elszakadni tőle.
Vannak borzalmasan zsarnoki nők, az ilyeneket jobb messze elkerülni.
Sajnos nekem is volt 1 ilyen tapasztalatom, elég szar volt.
6. Az nem bántalmazó kapcsolat, csak mert egyszer, mikor már dobtad őt tulajdonképpen, beszólt neked valami sértőt haragjában.
Hanem az, mikor rendszeresek az alázó megjegyzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!