Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom miért néz le?

Figyelt kérdés
Nem vagyok magy vallásos de érdekelnek a spirituális dolgok a buddhizmus, sokszor hallgatok videókat, olvasok könyveket. És szeretek a természet közelében lenni. A párom a pörgős változatos férfi szereti a városi életet. Sokszor úgy érzem lenéz engem azért mert én hiszek ezekben a dolgokban meg mert neki fura az hogy nekem ezek az unalmas dolgok jönnek be és nem érti hogy miért. Rosszul esik hogy úgy tesz sokszor mintha nem fogadná el ezt és nem is tudok neki ezekről beszélni vagy ha elkezdek beszélni vitatkozásba végződik az egész. Hülyének néz hogy én miről beszélek már megint.

okt. 27. 17:39
 1/7 A kérdező kommentje:
Mit tegyek hogy vagy hogy beszéljek vele erről?
okt. 27. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
A kérdés az, hogy ha ez neked a személyiséged része, mennyire éri meg hosszútávon fenntartani ezt a kapcsolatot. Ha most nem változik, akkor ezzel mindig gondok lesznek. Neked ez megfelelő?
okt. 27. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Minek beszéltek olyanról, amiben nem értetek egyet? Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy mindenben egyet kell érteni. Te fogadd el, hogy ez szerinte hülyeség és ne traktáld vele, ő fogadja el, hogy te hiszel ezekben és ne kommentálja. Alap intelligencia szükséges csak hozzá. Nem néz le, csak hülyeségnek tartja. Akkor ezzel az erővel te is lenézed, mert ő pörögni akar.
okt. 27. 17:44
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
Ebbol az jon le, hogy abszolut nem fogadjatok el egymast, teljesen masok vagytok es meg sem probaltok alkalmazkodni egymashoz. Hagyjatok ezt a kapcsolatot.
okt. 27. 17:45
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem sok jövője van a kapcsolatoknak.
okt. 27. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Csak mert egy kérdésben nem értetek egyet, nem jelenti azt, hogy szét kell menni. Csak mert fidesz szavazó az egyik, a másik mszp, az még nem ok a szakításra. Intelligensen kell csak kezelni.
okt. 27. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyan társat kell keresni aki megértő veled, elfogad olyannak amilyen vagy még akkor is ha nem követi a te vallási irányzatodat. Magam és a párom tudom felhozni példának és nem azért, hogy dicsekedjek hanem, hogy jobban láss. Olyasmi típus vagyok mint te amíg ő kőkemény materialista nézeteket vall, de elfogadjuk egymást és egyetértünk abban, hogy mindegy valójában ki miben hisz, vagy se mert az fontosabb, hogy boldogok legyünk együtt. Nem szoktunk gyakran beszélgetni spiris dolgokról, de ha kerül rá sor akkor végighallgatjuk egymást aztán haladunk tovább az élettel.

Annyit tudok hogy a fanatikus hozzáállás árt. Követhetsz bármit, de nem kéne ragaszkodni hozzá mindenáron mert végső soron senki sem tudja, hogy mi az igazság és az életet élni kell bármiben is hiszel.

okt. 27. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!