Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számí?

Figyelt kérdés

Sziasztok! (Előre, szólok, hogy nem gondolom megcsalásnak, de kellett, valami rövid cím:D)

Az lenne a kérdésem, hogy ez szerintetek oké?

A helyzet a következő, nagyjából 8 hónapja vagyunk együtt a párommal (37F, 23N) , kb az ötödik hónapban bemutattam neki egy eléggé attraktív barátnőmet, akihez nagyon közel állok, jól kijöttek egymással, de semmi vonzalom nem volt egyikőjük részéről sem.

Viszont nagyjából két hete a párom összefutott a barátnőmmel, aki meglehetősen ittas állapotban volt és a párom a barátságos közeledését flörtnek vette (lehetetlen, hogy tényleg flörtölt volna, hiszen ez a barátnőm nem vonzódik a férfiakhoz), azóta volt ezzel kapcsolatban egy vitánk, miszerint közöltem vele, hogy biztos nem flörtölt vele a barátnőm, ő ennek az ellenkezőjét vallotta. Azóta párom elmesélte, hogy volt egy erotikus álma, amiben a barátnőm is benne volt engem ez elléggé zavart, de nem tudtam rá mit reagálni. A napokban kiderült, hogy nem is volt ilyen álma csak kitalálta az egészet, hogy lássa mit gondolok a helyzetről és bevallotta, hogy abban a pillanatban ott és akkor (mikor összefutottak) megtetszett neki egy pillanatra a barátnőm (vonzalom szintjén) és ezért találta ki ezt az egész álom dolgot stb. Ugyanakkor ezzel a barátnőmmel együtt lakom, nemrég azután ismerkedtünk meg, hogy a párommal összejöttünk és nyomós okom van feltételezni, hogy én sajnos/nem sajnos bejövök neki (volt pár közös iszogatós éjszakánk, ahol konkrétan mondta nekem, hogy megcsókolna stb.). Én ezt közöltem a párommal és azóta féltékeny egy kicsit . Én nem érzek vonzalmat iránta, habár mikor megismerkedtünk egy pillanatra éreztem én is csak úgy, mint a párom egy pillanatra, mikor összefutottak. (Én ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget és nem is szóltam róla a páromnak, nem akartam, hogy aggódjon vagy hogy megbántsam). Úgyhogy most egy ilyen fura vonzalmi háromszögbe kerültem, ahol a barátom is féltékeny erre a hölgyre (joggal) és én is (én inkább jogtalanul, hiszen veszély nem fenyeget, mivel a barátnőm nem vonzódik a páromhoz).

A fő kérdés az lenne, hogy helyes-e, amit érzek? Beszéltem azóta másokkal és én is úgy gondolom, hogy előfordul, hogy egy pár egyik tagja vonzódik valakihez, a lényeg, hogy ezt rendezze le magában és maradjon hűséges, azaz a vonzalom oké (pl.: sétálok az utcán meglátok egy férfit bumm vonzónak találom, de ettől még nem fekszek le vele), de ez egy kicsit más, mivel nem egy random idegenről van szó. Ti erről mit gondoltok? Kicsit fáj az egész, mivel ez a hölgy néhány testi adottságát tekintve inkább a párom esete, mint én (kövérkésebb, dundibb stb.) én magamat vonzónak találom és a párom is annak talál engem, de régen aokat szenvedtem az önképemmel, úgyhogy ez most egy kicsit elbizonytalanított.

Egyébként a párommal kb egy hónapja már minden sínen van érzelmileg is rendben vagyunk és az ágyban sincsenek problémák.

Köszi a válaszaitokat előre is, ha esetleg voltatok már hasonló helyzetben, akkor szívesen meghallgatom a ti tanácsaitokat/sztoritokat is!:)

okt. 27. 00:34
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

Nem. Ráadásul őszinték is tudtatok lenni egymással, bár ezt a tesztelgetést én nem hiszem el, és mindenhogyan krvagáz!!

Igen, pasidnak bejön a leszbi barátnőd. Igen, a leszbi barátnőd szívesen kufircolna veled. És igen, lehet biszex vagy...

Gyanús ez a srác, én nem tudnám komolyan gondolni, bármég alakulhat jól.

okt. 27. 01:51
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Ja, és akkor nem a Kornélia a barátnőd?
okt. 27. 01:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ő is egy olyan. Aki tesztelget meg féltékenyít meg ilyenek a kapcsolatban. Ez fordított pszichológia, féltékenyítget, hogy te akard makacsul magadhoz kötni mégjobban és ne ő. Okos, de ez manipulatív személyiségre vall.
okt. 27. 02:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Volt egy pasim akivel nagy társasági emberek voltunk. Volt egy haverja. Kb 3 éve ismertem amikir beleszerettem. Soha semmit nem endgedett max ölelt szorosan.

Te csókoloztál hát akkor azt tetted amit jónak láttál akkor. Magadban tartani meg gyávaságra utal. Meg a félelem, hogy elhagyhat mégis

okt. 27. 03:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! 02.17-esnek: nem olyan féltékenyítő meg féltékeny típus egyébként, mindketten sokat járunk szórakozni, attraktív emberek vagyunk és mindkettőnknek sok üzenete van/ sokat próbálnak kezdeményezni ha szórakozni vagyunk pl és ezeket mindketten elmeséljük a másiknak, csak hogy tudjon róla és nem szoktunk féltékenykedni, ezek viszont teljesen idegen emberek szoktak lenni általában. 03:19-es nem csókoltam meg barátnőm, csak ő mondta, hogy engem megcsókolna, mekkora a szexuális feszültség köztünk stb stb
okt. 27. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én arra tudok gondolni, hogy annyira bejön az egótoknak a "barátnő" egófényezése, hogy elment az eszetek. 🤣

Kétségbe vonom a "barátnő" szándékait mindkettőtök esetében.

Szerintem szét akar titeket szedni és nagyon jó úton halad.

Ha rám hallgatsz nem tartod vele se te, se a párod a kapcsolatot.

Máshova költözöl ha még a lakótársad.

Nagyon ki van rafinálva.

Először téged csábítgatott most meg a párod.

okt. 28. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy csak egy hármasra pályázik a párod. Ha ennyire zavar menj bele :D
okt. 29. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!