Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők sokszor át akarják nevelni a pasit, akivel összejöttek?

Figyelt kérdés

Pl. ha a fazonnak van valami egyedi hobbija, az csak addig izgalmas, amíg randizgatnak. (Pl. tájképfotózás, hegymászás, vadvízi kajakozás, horgászat) Aztán mikor már összejönnek, akkor a csaj elkezdi korlátozni a pasit, hogy "nyönyönyö, megint ez a hülye asztrofotózás, a hétvégén inkább menjünk el anyámékhoz" vagy "jujujuj, a motorozás veszélyes, ne csináld".

Míg randizás közben izgi volt meg imponáló a hobbi, addig párkapcsolatban meg zavarja a nőket.

okt. 27. 08:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
A férfiak is pont ennyit tudnak.
okt. 27. 09:12
 2/14 anonim ***** válasza:
22%
Mert a nők külső alapján választanak, a belső nem érdekli őket, aztán meg csodálkoznak, hogy nem boldogok így a férfival.
okt. 27. 09:15
 3/14 anonim ***** válasza:
71%

Jaj a pasik ugyanez.

Eleinte álomszép nő vagy és szexi a mosolyod

Kesőbb meg másokat les meg hogy nézel ki, meg idiotán vigyorogsz.

okt. 27. 09:16
 4/14 anonim ***** válasza:
44%
Mert olyanok jöttek össze, akik még csak véletlenül se hasonlítanak.
okt. 27. 09:24
 5/14 anonim ***** válasza:
44%

Hát nem tudom, nekem volt már jópár pasim, de egyiket se akartam megváltoztatni. Én azt vallom, hogy önálló lények vagyunk, miért kéne belepofáznom abba, hogy mit szeressen csinálni szabadidejében. Ő se pofázzon bele az én életembe. Akinek nem tetszik a hobbija, azzal nem jövök össze és kész. Mondjuk gondolom a legtöbb nő nem válogathat ennyire, mert olyan vonzók, mint én, de akkor se kéne a tulajdonunkként kezelni senkit.

De az is hülye, aki meg lemegy papucsba és feladja a hobbiját, mert meg lett neki mondva :D

okt. 27. 09:30
 6/14 anonim ***** válasza:
32%
Mert ezek beteg állatok,játszmázós,hatalommániás rohadékok. Ezt látták már kislány koruktól kezdve otthon is,hogy anyu volt a ház úrnője,aki mindenhez is ért és mindig az van amit ő akar és mindig övé az utolsó szó,apu meg egy bólogató kiskutya,egy utolsó csicska szar. Ezt a mintát vinnék tovább,először csak finom manipulációkkal,utalgatásokkal,majd kisebb korlátozásokkal,végül apránként lenyesegetnek mindent a férfi személyiségéről amitől önálló egyéniség volt és marad nekik egy csicska torzója ami pont olyan szolgalalkű szerencsétlen nyomorult lett mint az apjuk volt. Küldetés teljesítve.
okt. 27. 09:39
 7/14 anonim ***** válasza:
18%
Van,akit az izgat,hogy megvaltozik erte a ferfi. Ahogy eleri,hogy terdeljen.
okt. 27. 09:51
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Én nem akarom, elég ha magától változik. Az átnevelés gyors, az együttélés lassú. Aki átnevel az nem türelmes.
okt. 27. 10:18
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

Mert nem olyannal tud összejönni, akivel valójában szeretne, hanem olyannal, amilyen jut. Azt reméli, hogy ha egy-két apróságon változtat, akkor együtt tud vele lenni.

Eleinte meg azért mondja ezekre a hobbikra, hogy izgalmas, mert azt mégse mondhatja, hogy nyugi, papa, pár hét és lesz jobb dolgod, vagy aham, engem meg nem érdekel.

okt. 27. 11:42
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

Nekem volt pár pasim akinek volt oylan hobbija ami engem nem érdekelt. Sosem korlátoztam egyiket sem. Volt amelyik horgászni járt azt szetette, egyik a forma 1-èrt volt oda. Amíg a pasi azt csinálta én barátnőztem, vagy csináltam valami mást. Nem kell non stop együtt lenni. Ha rám szakít kellő időt nem érdekel, ha szeret például horgászni.

Én például nagyon szeretek olvasni rengeteg könyvem van. Volt olyan pasi akinek ez tetszett, majd mikor együtt eltünk ki akarta dobni. Ezzel azt akarom mondani, hogy a férfialnál is van ilyen, hogy korlátozni, megváltoztatni akarnak.

okt. 27. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!