Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint fél éve összejöttél valakivel,akit nem szeretsz egy mostoha és a mindennapjaidat felforgató súlyos élethelyzet miatt. Szenvedsz,mert nem szereted őt, és sokszor a pokolba kívánod az egészet. Hogy tudnád ezen túltenni magad? Mit csinálnál?
Nem alap,hogy azert jottetek ossze,mert oda meg vissza vagytok egymasert?
Miert kene barmit csinalnia? Mer nem szevbezed egyszerubbre a haztartast,h tobb idot tolthess vele? Minek veszekszel ? Miert varsz el barmilyen tudast tole?
Biztos vannak pozitivumai,ami miatt megszeretted. Koncentraljatok egymas pozitivumaira.
Ezek szerint most jobb életed van mellette, mint előtte. Hiszen ezért jöttél vele össze.
Szeresd meg, vagy legalábbis tegyél úgy, ahelyett, hogy veszekedsz. Nyugodj bele, hogy pont abban az élethelyzetben vagy, amit magad kerestél és alakítottál magadnak. Fogadd el az életed olyannak, amilyen.
Meggyógyulni nem fogsz, mivel saját magad teszed beteggé ezzel az egésszel. Előbb ki kéne lépni, saját lábra állni, aztán jönne a gyógyulás. Még ha nem is magától, hiszen azért is keményen meg kell dolgozni.
Addig marad az elfogadás, és a jelenlegi helyzetből hozd ki a legjobbat. Például tedd jobbá a kapcsolatod, ha már ezt a menekülési utat választottad, hogy jó életed legyen.
Miert nem oldod meg addig az elethelyzeted?
Volt már hogy en is kényszerből jottem össze valakivel aztán talpraálltam és szakitottam.
Most komolyan eljatszod, hogy arról sem te tehetsz az életedben, hogy összejöttél valakivel és beköltöztél hozzá??
A te döntésed volt. Lehet, hogy rossz döntés, de a tied. Most megint dönthetsz, maradsz vagy mész. Mindig van olyan opció, hogy mész. A legkönnyebb másra fogni. Menjél el akkor orvoshoz, de az első lépés mindenképpen az, hogy ne tagadd le, hogy ebbe az élethelyzetbe nem sodródtál, hanem saját döntés alapján kerültél.
"az élethelyzet kényerített bele ebbe."
Ezt szerintem tényleg érdemes lenne kifejtened, mert enélkül egyáltalán nem érthetőek az indítékaid, és így elég nehéz továbbvinni a gondolatmenetet, hogy mit lehetne tenni a megoldás érdekében.
Privátban is leírhatod, ha itt nem szeretnéd, szívesen meghallgatom.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!