Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszélhet így más nőkről a párom?
Sziasztok!
Fiatal pár vagyunk, huszonévesek. A helyzet az, hogy túlsúlyos vagyok (nagyrészt lelki eredetű probléma, már dolgozom rajta), akkor is az voltam, amikor a párom megismert. (6 éve.) Tehát nem arról van szó, hogy időközben felszerelés magam.
Mostanában tűnt fel, hogyha műsorokban meglát egy-egy kövér nőt (hozzám hasonló alkatúakat, néha nálam relatíve vékonyabbakat), akkor nagyon csúnya megjegyzéseket tesz rájuk: dagadt, mennyit zabálnak stb. Eddig ilyesmit nem tapasztaltam nála. Ami azt illeti, ismerem a felnőttfilmes ízlését is, és azok közt akadnak nálam jóval nagyobb nők is.
Mikor szóvá tettem neki, hogy ez engem bánt, mert én is így nézek ki, mindig azt válaszolja, hogy én nem vagyok ilyen, sokkal jobban nézek ki, vékonyabb vagyok. (Ami nem igaz.) Igazából ennél mélyebbre nem lehet jutni vele jutni a beszélgetésben.
Tudom, hogy valamennyire az én túlérzékenységem is, hiszen nem engem bánt (soha nem is tette), de akarva akaratlanul is arra gondolok, hogy engem is így lát.
Ti mit gondoltok, ennek lehet valamilyen belsőbb oka (esetleg az, hogy már zavarja a túlsúlyom) ? Vagy csak túlreagálom, nem kell az ilyen megjegyzésekkel törődnöm?
Szerintem egyszerűen bunkó velük szemben, de téged valamennyire mégiscsak szeret a maga módján vagy tényleg másképp lát. Teljesen érthető, hogy rosszul érzed magadat.
Mindenesetre én világ életemben vékony voltam, mégis bosszant, amikor egyes férfiak a kövérebb nőket szidják. Egyszerűen bunkó és értelmetlen dolog.
3: Nem miatta kezdtem el dolgozni magamon, hanem mert sok lelki problémám volt, amik kihatással vannak/voltak az étkezési szokásaimra, önbecsülésemre stb. De ehhez idő kellett, kamaszként ezt nem értettem.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!