Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a barátnőm semmilyen házimunkát csinálni? Hogyan beszélhetném ezt meg vele?
A barátnőmmel kb fél éve költöztünk össze. Felosztottuk a házimunkát de sajnos elég lusta voltam meg hát épp új melóhelyre mentem és a munka is leterhelt, úgyh eléggé elhanyagoltam minden rám bízott dolgot, amit meg megcsináltam azt meg hanyagul. 2 hónap után kiakadt, sokat veszekedtünk és kiadta az ultimátumot hogy mostantól minden házimunkát én csinálok egy ideig, vagy pedig elköltözik... Ha látja rajtam hogy rendesen megcsinálok mindent akkor 1 hónap múlva visszatérhetünk a témára és újra feloszthatjuk a dolgokat egymás között. Összeszedtem magam és megcsináltam mindent rendesen egy hónapig, főztem is, megtanultam pár új kaját csinálni. De így is mindenbe belekötött, ez nem jó az nem jó, kitalálta, hogy majd ha rendesen megcsinálom a dolgokat, akkor majd ő is kiveszi a részét. Ez így megy már hónapok óta. Ha este túlórázom és elfelejtem levinni a szemetet, vagy elmosogatni, akkor azt ő megjegyzi, és azt mondja, hogy megegyeztünk hogy ő csak akkor fog házimunkát csinálni, ha én is rendesen csinálom. Csak úgy gondolom 100-ból egyszer úgyis előfordul valamit elfelejtek, így aztán örökké ez fog majd menni...
Pluszban időközben annyira elkényelmesedett, nem tudom h ez csak revans vagy egyszerűen már ilyen lett, de pl. kilötyköli a tejet azt is nekem kell feltörölni, nem képes rá, vagy pl. az sose volt kimondva h itt minden nap vacsorára főznöm kéne, hiszen van itthon hideg kaja meg aztán rendelhetünk is, mégis, ha egy adott nap nem főzök, akkor rögtön megjegyzi, hogy miért nem.
Ilyen pasi nekem is kéne, főleg ha szó nélkül megcsinálod helyette!
Amúgy nagyon tetszik, hogy reális vagy magadhoz, beláttad, hogy az elején nem voltál házias és tettél a kapcsolatotokért. Most azzal tudsz tenni, ha kikéred magadnak, hogy azért mégse forduljatok már át a ló másik oldalára. Próbáld meg finoman szembesíteni, hogy ők, te változtál, de ez meg neked sok már így, és vágd be a durcit, ahogy ő. És adj te neki ultimátumot, hátha a saját eszközeivel tudod nála elérni a változást!
Szurkolok, hogy sikerüljön!
Szerintem semmi értelme egy ilyen kapcsolatnak,ha már az elején
a házimunkán sakkoztok.Várjatok még pár évet a közös élethez valakivel,
mert ti még gyerekek vagytok.
Simán uralkodni akar rajtad te meg hagyod. Ő már nem fog csinálni semmit ezt elkönyvelheted.
Visszaél a helyzetével, lehet még a barátnői is fűtik.
lyukat keresi ahol belét tud kötni. Mindenkinek a munkájába bele lehet kötni. Mindig, mindenkor.
Ha a centi méregetés folyik akkor az nem jó jel.
Hja és már szex sincs ha elfelejtetted levinni a szemetet a múlthéten?
Le kell ülni vele megbeszélni. (Hagyni kell menekülő utat neki, ha nem él vele és beleáll a védhetetlen vitába akkor bizony kenyértörésig fogja vinni a balhét erre most készülj fel, és csak az lesz a kérdés ki rántja félre a kormányt, ő lágyul el és hagyja abba a kötözködést és egyik munkát bevállalja, vagy te maradsz papucs, vagy valaki költözik) Hogy ha nem csinál lófax-t sem az oké, de akkor becsukja a kicsi szájacskáját, vagy becsukja a háta mögött a lakás ajtót és pápá. Ha neki áll balhézni, akkor odamész és te is kötözködsz faxságokon. Hol van a sótartó, mért így van a sótartó, mért pakolászik a fűszerek között. Ici pici vérfolt a WC -ben nem feltakarítod hanem kiabálsz miatta. Értékelni fogja.
Minden hibáját, a legkisebbet is azonnal szóvá tenni! Azonnal. Különben papucs maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!