Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar a barátnőm semmilyen házimunkát csinálni? Hogyan beszélhetném ezt meg vele?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel kb fél éve költöztünk össze. Felosztottuk a házimunkát de sajnos elég lusta voltam meg hát épp új melóhelyre mentem és a munka is leterhelt, úgyh eléggé elhanyagoltam minden rám bízott dolgot, amit meg megcsináltam azt meg hanyagul. 2 hónap után kiakadt, sokat veszekedtünk és kiadta az ultimátumot hogy mostantól minden házimunkát én csinálok egy ideig, vagy pedig elköltözik... Ha látja rajtam hogy rendesen megcsinálok mindent akkor 1 hónap múlva visszatérhetünk a témára és újra feloszthatjuk a dolgokat egymás között. Összeszedtem magam és megcsináltam mindent rendesen egy hónapig, főztem is, megtanultam pár új kaját csinálni. De így is mindenbe belekötött, ez nem jó az nem jó, kitalálta, hogy majd ha rendesen megcsinálom a dolgokat, akkor majd ő is kiveszi a részét. Ez így megy már hónapok óta. Ha este túlórázom és elfelejtem levinni a szemetet, vagy elmosogatni, akkor azt ő megjegyzi, és azt mondja, hogy megegyeztünk hogy ő csak akkor fog házimunkát csinálni, ha én is rendesen csinálom. Csak úgy gondolom 100-ból egyszer úgyis előfordul valamit elfelejtek, így aztán örökké ez fog majd menni...

Pluszban időközben annyira elkényelmesedett, nem tudom h ez csak revans vagy egyszerűen már ilyen lett, de pl. kilötyköli a tejet azt is nekem kell feltörölni, nem képes rá, vagy pl. az sose volt kimondva h itt minden nap vacsorára főznöm kéne, hiszen van itthon hideg kaja meg aztán rendelhetünk is, mégis, ha egy adott nap nem főzök, akkor rögtön megjegyzi, hogy miért nem.

2021. nov. 4. 18:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Jobb lett a helyzet, elég sokat vitáztunk ezen, én is kiadtam az ultimátumot meg ő is, szóval ezzel nem mentünk semmire, mindenesetre én elengedtem a dolgot ő meg legalább már nem szivat direkt. Mostmár nem ugráltat, de még mindig olyan 80-20 vagy 70-30% arányban csináljuk a házimunkát, a nagyobb részét én csinálom, de már megszoktam, nem zavar annyira, csak néha eszembe jut h kihasználja a helyzetet... de inkább elengedem
2022. ápr. 19. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!