Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt hiszi, hogy ezzel arra akartam célozni, hogy kövér és most haragszik rám. Mit tegyek?
Igazából másfél hónapig távol voltunk egymástól, nem találkoztunk, de most ismét együtt élünk. Ő váltig állítja, hogy hízott, de tökre nem feltűnő, ha nem hívja fel rá a figyelmet, fel se tűnik, így is csinos.
Igazából szex közben történt az, amin ennyire megsértődött. Nagyon zavarja, ha a hasát/derekát/ csípőjét fogom, ami kb elkerülhetetlen, ha olyan pózokba csináljuk, aminél mögötte vagyok.(Amiket amúgy sokkal jobban élvez sokszor) Azt nem szereti, ha a a vállát fogom, sose szerette, nekem se kényelmes. Kizárásos alapon maradt a cicije, de azt meg nem szereti, ha végig csak azokat fogom, tehát problémázás nélkül még a mellei alatt, a bordáinál foghatom, ami nem jó, nekem kényelmetlen, tök kemény, egyszerűen nem is jön magától, hogy ott fogjam. Ebből van az általában, hogy kicsit elkalandozik a kezem, és vagy a csípőjét fogom, vagy a derekát, esetleg a pociját.
Na ő emiatt leültetett beszélni tegnap, hogy ezzel én most a figyelmét szeretném-e felhívni arra, hogy meghízott. Én próbáltam megmagyarázni, hogy nem erről van szó, meg korábban is ott fogtam. Csak nekem kicsúszott, hogy a cicije alatt túl csontos, tökre érzem a bordáit, és jobban szeretem, olyan helyeken markolászni, fogni, ahol van is mit fogni rajta.
Ő meg ezen teljesen berágott, mert szerinte ezzel tényleg arra akartam célozni, hogy meghízott, pedig nem erről van szó
Szia, próbálok tanácsot adni nőként. :)
Szerintem testkép zavara van vagy esetleg lelkileg nincs rendben. Főleg ha állandóan azt mondja hízott. Arra is gondolok, hogy lehet egyetemen piszkálják a súlya miatt és nem meri kibeszélni. Vagy egyszerűen nem érzi jól magát a bőrében ami azt jelenti először is magát kellene elfogadnia. De inkább lelki okokat mondanám javarészt, mert lehet piszkálták gyerekkorában a súlya miatt és ezért mondja. Ezt,hogy tudjátok megoldani.? Először is fogadja el magát.! Érezze,hogy szereted és nyugtatod, beszélje ki, támogasd. Ha meg megint azzal jött, h " hízott." nyugodtan mondhatod neki, hogy nekem így vagy jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!