Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt hiszi, hogy ezzel arra akartam célozni, hogy kövér és most haragszik rám. Mit tegyek?
Igazából másfél hónapig távol voltunk egymástól, nem találkoztunk, de most ismét együtt élünk. Ő váltig állítja, hogy hízott, de tökre nem feltűnő, ha nem hívja fel rá a figyelmet, fel se tűnik, így is csinos.
Igazából szex közben történt az, amin ennyire megsértődött. Nagyon zavarja, ha a hasát/derekát/ csípőjét fogom, ami kb elkerülhetetlen, ha olyan pózokba csináljuk, aminél mögötte vagyok.(Amiket amúgy sokkal jobban élvez sokszor) Azt nem szereti, ha a a vállát fogom, sose szerette, nekem se kényelmes. Kizárásos alapon maradt a cicije, de azt meg nem szereti, ha végig csak azokat fogom, tehát problémázás nélkül még a mellei alatt, a bordáinál foghatom, ami nem jó, nekem kényelmetlen, tök kemény, egyszerűen nem is jön magától, hogy ott fogjam. Ebből van az általában, hogy kicsit elkalandozik a kezem, és vagy a csípőjét fogom, vagy a derekát, esetleg a pociját.
Na ő emiatt leültetett beszélni tegnap, hogy ezzel én most a figyelmét szeretném-e felhívni arra, hogy meghízott. Én próbáltam megmagyarázni, hogy nem erről van szó, meg korábban is ott fogtam. Csak nekem kicsúszott, hogy a cicije alatt túl csontos, tökre érzem a bordáit, és jobban szeretem, olyan helyeken markolászni, fogni, ahol van is mit fogni rajta.
Ő meg ezen teljesen berágott, mert szerinte ezzel tényleg arra akartam célozni, hogy meghízott, pedig nem erről van szó
"Pszichológushoz kéne mennie és lefogynia valamennyit."
Az szép és jó, hogy menjen pszichológushoz, de hogy? Állami szvérában az ennél komolyabb bajokra alig van kapacitás, nemhogy még erre. A magánrendelés meg nem igazán férne bele anyagilag, jelenleg suli melletti diákmelóból élünk.
Ráadásul az a pláne, hogy fogynia se lenne feltétlen indokolt. Konkrétan kb 50 kiló a kemény 155 centijéhez. Tényleg nem kövér.
#10 Nem szakítanék vele, mert nagyon szeretem.... Tényleg, csak ezzel tesz a sírba.
Próbáltam úgy terelgetni a helyzetet, hogy akkor más pózokba csináljuk többet, és akkor kevesebb a feszültség ebből, de az még egyikünknek se annyira kielégítő.
#12 A vállát fogni többnyire nekem nem kényelmes. A fenekét foghatom, az egyáltalán nem zavarja, csak ja, nem minden pózban az a "legpraktikusabb" opció.
Akkor ne menjen mostanában pszichológushoz. Majd kiköt nála, vagy pszichiáternél. De lehet előtte kórházban mert testképzavara van. Ami vezethet anorexiához, bulilímiához. Tönkre teszi a testét, lelkét, eszét. Ez nem kicsinység. Nem hiszem el, hogy állami szektorban nincs pszichológus aki nem foglalkozna vele.
Az én unokatestvérem most már exfelesége pszichózist kapott az anorexia miatt. Először mindig azt mondta, hogy kövér, aztán alig evett. Legvégül azt mondta, hogy kígyók másznak a hasában. Még mindig nincs jól. Kiherélte az unokatestvérem aki próbált neki segíteni, de sehogy se használt és pszichológusról hallani se akart. Szakítottak mert semmi se működött. Se a szex, se a mindennapok, mindenért ő volt a hibás. Teljesen kimerítette, nincs kedve ismerkedni se senkivel pedig harmincas és már 2 éve váltak.
Nagyon ajánlom nektek, hogy menjen pszichológushoz.
Ha nem megy nektek is annyi lesz!
#14 Állami szvérában akkor jutna el pszichológushoz, ha a háziorvos felírná azt a pár alkalmat. De nem írja fel, mert "nem súlyos szerinte".
#15 Felnőttek vagyunk. Mind a ketten egyetemre járunk...
Nyugodtan lepontozhatsz, de nem vagytok felnőttek. Én is egyetemre járok és látom, hogy a korosztályotok huszonévesen még bőven gyerek. A barátnőd pedig jelenleg egy kamasz lány érzelmi világát hozza és nem gondolom, hogy a kognitív képességei ennél összetettebbek lennének. Hagyd a pszichológust, ő egyszerűen csak szívja a véred, mert te hagyod. Majd amikor nem szívja, vagy nem hagyod, akkor beszélhetünk valamiféle felnőtt viselkedésről.
Egyébként szféra, nem szvéra. Ha már egyetem.
Rendben. Akkor várjátok meg míg bebolondul, hagyd el, vagy a szülei, rokonai segítsék ki anyagilag pszichológust értve. Komolyan nem értem, hogy miért találsz ki kifogásokat. Trollkodsz ilyen komoly dologgal, vagy szerinted komolytalan az ügy?
155 cm/50 kg teljesen normális.
De ha úgy érzi, hogy sok akkor miért nem ad le 3-5 kilót nyavúkolás helyett? Ennyire hülye, vagy te nem kellesz már neki és arra fogja, hogy kövér? Mert benne van a pakliban, hogy csak találgat, hogy und meg vele a szexet és dobd ki!
#18 Nincsenek rokonai.
Nem találok kifogásokat. Basszus, nem fér bele anyagilag. Szűkösen jövünk ki így is, nekem nem tud segíteni a családom, neki meg nincs családja.
Szerintem ez a dolog a barátnőmnél egy komoly gond, de mit érünk ezzel? Nem én vagyok a háziorvos.
Más háziorvos nem létezik? Vagy olyan qrva nehéz mint írtam már leadni 3-5 kilót? Nem az. Itt valami nagyon nem stimmel. Vagy az a gond, hogy már nem kellesz neki mint férfi, de marad mert hát nincs hová mennie, vagy mentális beteg. El kell menni a háziorvoshoz és kitalálni akkor valami hazugságot, hogy küldje el. Utolsó esetben a barátnődnek magának kell segítenie saját magán. Nem tudsz rajta ha nem vevő rá!
Önbizalmat lehet növelni. Viszont ha testképzavara van az már súlyos probléma és csakis szakember tudna segíteni rajta. Kevés vagy hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!