Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem túlzás ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem túlzás ezért pofozkodni?

Figyelt kérdés
Este sorozatot néztünk a barátnőmmel. Mielőtt elindította volna a kövi részt, rámásztam, elkezdtem csókolgatni, simiztem. Nem ellenkezett, visszacsókolt, bár ő nem nyúlkált a ruhám alá. Le akartam venni a nadrágját, erre felpofozott. Konkrétan közölte velem, hogy hát ő nagyon csalódott, hogy így viselkedek vele, mindig csak dugni akarok vele, ő végre szeretett volna egy romantikus, összebújós estét, de tönkre tettem. El is sírta magát, aztán este nem szólt hozzám, reggel szó nélkül ment el a melóba. Konkrétan hamarabb indult, mint szokott, hogy ne kelljen beszélnünk. Csak nem értem mire volt ez jó neki. Bőven elég lett volna, hogyha mondja, hogy nem akar szexelni. Soha nem erőltettem...
okt. 6. 10:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#10 Dehát egyértelműen nem csak a szex miatt vagyok vele. Ez egy komoly kapcsolat, együtt is élünk.

Konkrétan azelőtt, hogy kezdeményeztem volna, órákig ölelgettem sorozatozás közben. Azelőtt meg voltunk sétálni, főztünk, beszélgettünk.

okt. 7. 17:00
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Javaslom, hogy legközelebb szex UTÁN csináld ezeket, ezerszer jobban fogja értékelni.
okt. 7. 18:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Szex után is szoktam ölelgetni
okt. 7. 22:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor meg csak simán hisztérika és gyerek még egy komoly kapcsolathoz.
okt. 8. 09:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Lehet van másik palija.
okt. 10. 20:24
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, hogyha nem akarok ÉPP AKKOR szexelni, kinyitom a számat és kommunikálok, nem ütök.

Azért ez már egy egészen durva reakció - nálam azonnali red flag, ha ffi, ha nő az illető.

okt. 10. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!