Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,titeket zavarna,ha kétszer annyit keresnétek a párotoknál?
A barátnőmmel, az "anyósom" házában élünk.
A barátnőm nettó 450.000 ft-ot keres,én pedig nettó 201.000 ft-ot.
H-P(06-12-ig dolgozom) üzemi takarító vagyok.
Minden hétvégém szabad.
A munkaidőm is laza,2-3 óra alatt kész szoktunk lenni a feladattal utána pedig csak várjuk a munkaidő végét.
Nem akarok többet dolgozni,nem akarok a munkába se megszakadni.
36 F vagyok a barátnőm pedig 29 éves.
De én nem gyűjtők családi házra vagy lakásra,sose tettem.
5 éve élek a barátnőmmel, az anyosnál,előtte a szüleimmel éltem.
Ha holnap szakítana vele a barátnőm, akkor vissza költöznék a szüleimhez,azzal se lenne gondom.
Persze otthon maradnék a gyerekkel,ha úgy alakulna nagyon szívesen.
Kiélem a kreatív énemet és a hobbimat,tavasszal nyáron a szabadban festegetek, télen pedig korcsolya pályán vagyok
14#
Ez eléggé földhözragadt materialista gondolkodás.
Nekem a szabadság az,ha gondtalanul a jó időben kiülhetek egy padra olvasgatni amíg akarok,vagy ugyanott festhetek egy tájképet.
15
Jelenleg mások jóindulatán múlik, hogy egyáltalán van fedél a fejed felett. Ez minden csak nem szabadság.
Én is takarítok, 6 órában (elvileg), de ha végzek haza mehetek, így inkább 3-4 óra munkám van egy nap.
Viszont sokkal többet keresek nálad, így még engem is zavarna.
15
Jaja, aztán az is nagy szabadság kesz, ha nem engedheted meg magadnak azt az egészségügyi kezelést, ami megmentené az életed. :D Ahh, micsoda szabadság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!