Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennétek csak ezért egy férfival, szerelem nélkül? Csak azért hogy ki legyetek biztosítva?

Figyelt kérdés
Adott egy férfi, aki normális, szeret, mindent megtesz, törődik velem, mert odáig van értem és szerelmes belém. És bizonyos dolgot csak általa tudok megszerezni fixen biztosan és biztonságosan. És egy nehezen beszerezhető dologról van szó, de ő fixen tud ilyet, ami nekem nagyon nagy előny. Így kb ki van biztosítva a mentális egészségem.
ma 12:39
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Mi az, hogy "kibiztosítva" ebben a kontextusában? Mint egy fegyver?
ma 12:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"Így kb ki van biztosítva a mentális egészségem."

Szóval kihasználod, de nem szereted.

Gondolkozz más lehetőségen, mert ez a kapcsolat nem fog örökké tartani, ha ő besokall.

ma 12:54
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Ez egy hazug kapcsolat. Én nem tudnék minden nap lefeküdni olyan ember mellé akit nem szeretek, nem tudnék minden nap hazudni neki. Nekem erre menne rá a mentális egészségem, és szerintem a másiké is.
ma 12:57
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Összeálltál vmi drogkereskedővel, vagy mi?
ma 12:58
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Kartell tag a faszi?
ma 13:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nem.
ma 13:36
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
Vonzalom nélkűl szerinted egészséges együtt lenni valakivel?
ma 14:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Eladtad magad előnyökért, kapcsolati k.rvának hívják a jelenséget.
ma 14:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Neked mentális egészséged be lesz biztosítva? Soha elvégre egy haszonleső ribi vagy. Már ha tudna róla, hogy csak a pénze miatt vagy vele, de nem tud mert akkor picsán rúgna. Lehetőleg rájön milyen felkapaszkodós cafka vagy is elzavar ahová való vagy.
ma 14:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Egy kis szexért cserébe ingyen kapod tőle a drogot.

Ha neked megéri..

ma 14:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!