Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondom a barátomnak, hogy levágom a hajamat vállig érőre akkor ha nem növeszti meg, akkor ő fog arcszőrzetet növeszteni?
A barátom 28 évesen még mindig úgy néz ki mint egy takony, mert nem hajlandó megnöveszteni az arc szőrzetét mert neki ez a jó, hogy így néz ki, max amikor lusta akkor 2 hétig hagyja de utána levágja mindig és ez negyed évente szép ha egyszer előfordul.
Viszont ő meg eléggé szereti az én hosszú hajamat, ha azt mondom neki, hogy én levágatom a hajamat rövidre ha ő nem növeszt arc szőrzetet akkor az beválhat?
Csak mert neki pár hét alatt megnő, és utána gyakran le is tudja vágni. De ha én a hajamat vágom le az nem fog egy hamar vissza nőni, azt hiányolhatja akkor.
És éppen ezért sem fogom fel, hogy miért nem képes legalább egyszer eleget tenni az akaratomnak amikor neki könnyű dolga van. Amikor egyes barátnőim meg a hajukat növesztik meg jó hosszúra a barátjuk kedvéért ami sokkal, hosszabb és nehezebb idő. Ő meg egyszer nem hajlandó az én kedvemért arcszőrzetet növeszteni nekem.
22/N
"Ő meg egyszer nem hajlandó az én kedvemért arcszőrzetet növeszteni nekem."
Nagyon jól csinálja és nagyon jól tenné ha szakítana vele ha te nem vagy képes elfogadni úgy ahogy kinéz.
Miért nem keressel magadnak olyan faszit akinek van olyan arcszőrzete?
Hidd el, hogy nem fogja miattad mert te a hajad vágatod le növeszteni.
"És éppen ezért sem fogom fel, hogy miért nem képes legalább egyszer eleget tenni az akaratomnak"
Azért, mert nem a tulajdonod.
Te meg amúgy egy féreg vagy, amiért ilyen tahó módon szidod azt, akit elvileg szeretsz, és aki szeret téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!