Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az arcszőrzetet szeretik a nők? VAgy nem?
Figyelt kérdés
Ha az vagy, te szereted a pasin?2014. ápr. 22. 14:05
1/17 anonim válasza:
ez attól függ, szexi vagy nem a pasin de én inkább a borotvált arcú pasikat szeretem
a barátom is borotválkozik, így ápoltabb is
25F meleg (nekem nincsen arcszőrzetem, mert kiszedettem mindet)
2/17 anonim válasza:
Figyelj. Felteszem neked a kérdést máshogy: "A lecsót/babfőzeléket/sóskát szeretik a nők? Vagy nem?"
Ez nagyon is egyénfüggő.
3/17 anonim válasza:
én szeretem ha egy pasi borostás, de azért szakálla meg miegymás..az ne legyen
19L
4/17 anonim válasza:
ja és szerintem valakin jól áll valakin nem
5/17 anonim válasza:
Szeretem a csupasz és a borostás arcot is, vagy a pasihoz illő fazont, de ne legyen gengszteres. :)
6/17 anonim válasza:
Én bírom, de ha elhanyagolt, koszos, bogarak élnek benne stb az senkinek nem jön be.
7/17 anonim válasza:
max a borosta jön be, de az se mindenkinek áll jól
8/17 A kérdező kommentje:
2014. ápr. 22. 14:32
9/17 A kérdező kommentje:
Jut eszembe, egy "öregítés" nevű effektet használtam, ezért ilyen.
2014. ápr. 22. 14:33
10/17 anonim válasza:
Rövidebb legyen a szakállad, de szerintem Neked inkább a szőrtelen arc áll jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!