Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az arcszőrzetet szeretik a nők? VAgy nem?
Figyelt kérdés
Ha az vagy, te szereted a pasin?2014. ápr. 22. 14:05
11/17 anonim válasza:
És miért volt szükség az "öregítés" effektre?
12/17 A kérdező kommentje:
11es, nem tudom miért, de szeretek fényképezni. No nem magamat, hanem természetet, és sok mindent.
És mint ha így jobban tetszene ez a két kép vagy ilyesmi.
2014. ápr. 22. 14:39
13/17 anonim válasza:
jobban áll a szőrmentes, bár nem vagy az estem, bocsi
32Fmeleg és foglalt
14/17 A kérdező kommentje:
13as, nem kell aggódnod, én nem vagyok a ti oldalatokon.
A csajokat szeretem/szeretném...
És érdekes, a legtöbb csajnak sem vagyok az esete. Akinek viszont igen, azzal elég sokáig tudok lenni.
2014. ápr. 22. 14:56
16/17 pszi1984 válasza:
Szia... Nos, ahogy néztem a fotóid, ehhez a hajhoz az arcodon nem áll jól a szőrzet.. De, oldalt és hátul vágasd fel a hajad, fent hagyd kicsit formázhatóbbnak, mindig használj wax-ot (a fodrász megmutatja, hogy használd, ha nem ismered...), és egy kicsivel kisebb borosta kellene... Mert számomra a fotón lévő arc szőrzeted,elhanyagolt borostát mutat (nem koszos... csak hosszú! S az nagy különbség).
17/17 pszi1984 válasza:
Jaa... és nem mellesleg... Én, imádom a borostát.. :) 30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!