Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az arcszőrzetet szeretik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az arcszőrzetet szeretik a nők? VAgy nem?

Figyelt kérdés
Ha az vagy, te szereted a pasin?
2014. ápr. 22. 14:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
És miért volt szükség az "öregítés" effektre?
2014. ápr. 22. 14:35
 12/17 A kérdező kommentje:

11es, nem tudom miért, de szeretek fényképezni. No nem magamat, hanem természetet, és sok mindent.

És mint ha így jobban tetszene ez a két kép vagy ilyesmi.

2014. ápr. 22. 14:39
 13/17 anonim ***** válasza:

jobban áll a szőrmentes, bár nem vagy az estem, bocsi

32Fmeleg és foglalt

2014. ápr. 22. 14:45
 14/17 A kérdező kommentje:

13as, nem kell aggódnod, én nem vagyok a ti oldalatokon.

A csajokat szeretem/szeretném...

És érdekes, a legtöbb csajnak sem vagyok az esete. Akinek viszont igen, azzal elég sokáig tudok lenni.

2014. ápr. 22. 14:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Áve, Cézár!
2014. ápr. 22. 14:57
 16/17 pszi1984 ***** válasza:
Szia... Nos, ahogy néztem a fotóid, ehhez a hajhoz az arcodon nem áll jól a szőrzet.. De, oldalt és hátul vágasd fel a hajad, fent hagyd kicsit formázhatóbbnak, mindig használj wax-ot (a fodrász megmutatja, hogy használd, ha nem ismered...), és egy kicsivel kisebb borosta kellene... Mert számomra a fotón lévő arc szőrzeted,elhanyagolt borostát mutat (nem koszos... csak hosszú! S az nagy különbség).
2014. ápr. 22. 15:07
 17/17 pszi1984 ***** válasza:
Jaa... és nem mellesleg... Én, imádom a borostát.. :) 30/N
2014. ápr. 22. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!