Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nem szeretik ha egy normális fiú törődik vele?
Értem ezen azt h pl szülinap névnap virág meeeg néha csakugy veszek egy kis csokit neki esetleg este ha nemtudtunk találkozni aznap odamegyek házuk elé és lehivom egy 10-20 percre, Várom az együttlétet (azért nem számolom az órát xd)
meeg ölelem puszilom simogatom ha sétálunk és kinn vagyunk gesztusbol párnát viszek. Nem irok rá face-n mindig... hagyom hogy barátnőivel is töltse idejét...
Szóval tudjátok igyekszik a hülyegyerek xd Néha azért odaszúrok neki de nem durván . Bókolgatok.
Ezt csak azért kérdezem mert szakitott a csajom mert álklitolag túl szeretem MÁRPEDIG szerintem ezcsak odafigyelek és kis törődés. És szerinte sok a napi vagy minden másnapi kb 2-3óra találkozás
Szerintetek én vagyok a rossz vagy nem ez normális és egy fiunak "ez a dolga" h azért törődjön a nőkkel
köszi a válaszokat
Nekem nagyon úgy tűnik hogy te megpróbáltad ajándékokkal megvenni a kedves mosolyt.
A törődés nem egyenlő az anyagi juttatásokkal, ajándékokkal. Nem csak a mennyiség számít hanem a minőség is.
Babusgatod, meg puszilgatod, körbeugrálod de tényleg őszintén figyelsz rá? Hány igazán mély, őszinte beszélgetések volt? Meghallgatjátok egymást, vagy mindig csak az egyik fél beszél, a másik meg már meg se szólal? El tudtok lenni úgy is napokat, hogy nem a film/tv előtt ültök, csak vagytok? Mezitláb táncolni az esőben? Közös csínytevések?
Ez már nekem pl. sok lenne. (Mármint a találkozások.) Én nem vagyok érzelgős, romantikus típus, a csendes törődést szeretem. Lehet ő is ilyen. Az ilyen lányoknál jó taktika, ha a kapcsolatban hagyod kicsit őt is teperni érted.
A másik meg az, hogy az ajándékok annál többet érnek, minél ritkábban adod őket.
Vaaagy a csaj tényleg egy bunkó ribi volt, ezesetben ne marcangold magad.
Sok nő/lány nem igazán értékelik kedves férfiakat/pasikat.
Talán ezért is vagyunk kevesen...
Többe nézik páv..kat
Ja és persze ami lemarad mivel manapság ez kell
$$$$$$ + kocs.ház
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!