Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyanok akik szeretik a normális zenéket?

Figyelt kérdés
Ez így úgy tünhet hogy nem párkapcsolati kérdés, de ha már rákattintottál, köszi a bizalmat, mert az :D Szóval, van egy srác, akivel tök király volt minden, sokat beszélgettünk, de a zenei ízlésünk nagyon eltérő. Ő a rappet míg én a rockot preferálom. (,Green day, Led Zeppelin, Gnr,Sex Pisols, Nirvana, Quenn, Ramones) és ha nem is veszekszünk, (többek közt emiatt is, de teljesen más okból kifolyólag is) ma már nem igazán beszélünk. Nem igazán bánom, mert elég csúnya sztori. Szóval,alkothatunk valakivel úgyis egy párt hogy közben teljesen eltérő az ízlésünk? vagy ez nekem csak egy rossz első példa volt? Bocsi az idióta kérdésért, de nem tudom :D
2013. máj. 12. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Slash forever <3
2013. máj. 12. 19:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Persze, nem hiszem, hogy ez bármit is befolyásolna.
2013. máj. 12. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez baj látod!

Te azt mondod h az nem normális zene amit ő hallgat hanem a normális az amit te hallgatsz. Szerinte meg fordítva van.

Nem szabad a másik zenei izlését kifikázni meg leminősíteni.

Nekem és a páromnak is más a zenei ízlése de az ember kölcsönösen elviseli. A zene legyen a legkisebb akadály.

2013. máj. 12. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Megoldható,de ha nem sikerülne,akkor keress meg :D
2013. máj. 12. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a normális zene:) persze, néha az ellentétek vonzák egymást:) pl én ismááádom T.Mills-t a kiszemeltem meg fujjol rá.. na és? :D:D valóban, ez egy rossz első példa volt Neked:/
2013. máj. 12. 19:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, én is ilyeneket hallgatok.:D
2013. máj. 12. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs... Eddig csak olyan nővel volt párkapcsolatom, aki szerette a rockot. :D Egyébként meg is kergült volna mellettem szerintem...

Bár azt hiszem, amit én hallgatok az neked is új lenne. :D

2013. máj. 12. 20:10
 8/9 Pendulum92 ***** válasza:
Mindenkinek más a normális zene. Elég fiatal lehetsz, ha azt gondolod, csak a rock lehet jó.(én is szeretem)
2013. máj. 12. 20:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet együtt lenni közös zenei ízlés nélkül is, csak ehhez az kell, hogy egyikőtöknek se legyen túl fontos a zene. Nekem nagyon fontos pl felnőttként is, soha nem fogom kinőni és zavar, hogy a párom nem "rajong" azért a zenéért, amit csinálok. Értem ez alatt, hogy pl egy bandával másfél éve próbálunk, de soha nem faggatott ki, hogy milyen számokat játszunk, vagy eljöhet-e próbára, kb szarik rá.

Ha valakiknek a zene csak egy sokadlagos dolog, akkor el lehet viselni. És a legtöbb ember felnőttként ezzel így van.

2013. máj. 12. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!