Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyanok akik szeretik a normális zenéket?
Ez baj látod!
Te azt mondod h az nem normális zene amit ő hallgat hanem a normális az amit te hallgatsz. Szerinte meg fordítva van.
Nem szabad a másik zenei izlését kifikázni meg leminősíteni.
Nekem és a páromnak is más a zenei ízlése de az ember kölcsönösen elviseli. A zene legyen a legkisebb akadály.
Fogalmam sincs... Eddig csak olyan nővel volt párkapcsolatom, aki szerette a rockot. :D Egyébként meg is kergült volna mellettem szerintem...
Bár azt hiszem, amit én hallgatok az neked is új lenne. :D
Lehet együtt lenni közös zenei ízlés nélkül is, csak ehhez az kell, hogy egyikőtöknek se legyen túl fontos a zene. Nekem nagyon fontos pl felnőttként is, soha nem fogom kinőni és zavar, hogy a párom nem "rajong" azért a zenéért, amit csinálok. Értem ez alatt, hogy pl egy bandával másfél éve próbálunk, de soha nem faggatott ki, hogy milyen számokat játszunk, vagy eljöhet-e próbára, kb szarik rá.
Ha valakiknek a zene csak egy sokadlagos dolog, akkor el lehet viselni. És a legtöbb ember felnőttként ezzel így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!