Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nem szeretik ha egy normális fiú törődik vele?
Figyelt kérdés
Értem ezen azt h pl szülinap névnap virág meeeg néha csakugy veszek egy kis csokit neki esetleg este ha nemtudtunk találkozni aznap odamegyek házuk elé és lehivom egy 10-20 percre, Várom az együttlétet (azért nem számolom az órát xd)
meeg ölelem puszilom simogatom ha sétálunk és kinn vagyunk gesztusbol párnát viszek. Nem irok rá face-n mindig... hagyom hogy barátnőivel is töltse idejét...
Szóval tudjátok igyekszik a hülyegyerek xd Néha azért odaszúrok neki de nem durván . Bókolgatok.
Ezt csak azért kérdezem mert szakitott a csajom mert álklitolag túl szeretem MÁRPEDIG szerintem ezcsak odafigyelek és kis törődés. És szerinte sok a napi vagy minden másnapi kb 2-3óra találkozás
Szerintetek én vagyok a rossz vagy nem ez normális és egy fiunak "ez a dolga" h azért törődjön a nőkkel
Ahham szerintem is igyvan es igazabol nem varja el a masik fel en pl h egyenloen ajandekozzuk egymast. Es vhogy nemtom megerteni h neki tul kell tennie magat az rlozo kapcsolatan es legalabb ez egy evebe kerul xdd honnan tudja ilyen pontosan jaes egy darabig mert volt joneki akkor velem...
2014. ápr. 12. 13:05
12/17 anonim válasza:
Odattad magad,mint valami plussmacit ,a legtobb lany az ilyen aranyos sracokat baratkent kezelik vagy ha ad eselyt neki kihasznalja .A lanyoknak az kell hogy ne legyel oda ertuk tisztelet a kivetelnek .Lehetsz aranyos de csak egy nagyon kicsit ritkan bokolj nekik meg ritkan vegyel neki valamit tedd feltekenye pl legyen sok lany ismerosod es akkor te leszel a fonyeremeny.Tudom nehez lenne belevagni en is voltam ilyen,de amiotta ridegebb vagyok mindig van csajom na persze azert nem kell kobunkonak lenni habar tenyleg bannak olyan nok akik ezt igenylik de a legtobbal picit pimasznak nem torodonek kell lenni viccesnek magabisztosnak nagyon rizkan.aranyosnak kell lenni
2014. ápr. 12. 13:27
13/17 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled valamennyire ezzel a "csak barátod akarok " lenni. De ez fura miaz h tul aranyos voltam vele és akkor egyből már nemjo..holott azért nem bántam ugy vele mint egykis izéval ..ezért nemértem ezt a barátnak jolesz dolgot szal most aztmondjátok h el kell találni valamilyen arany középutat vagy mi? mármint törtődés odafigyelés szinten?
2014. ápr. 12. 21:22
14/17 Dpoker válasza:
Csinálhatsz te bármit olyan NŐT/HÖLGYET találni aki IGAZÁN fog szeretni nehéz!
Üdvárlást stb... meg már felejtős mivel lányok ölik ki fiúkból...
2014. máj. 8. 03:05
15/17 A kérdező kommentje:
Ez igyvan.
2014. máj. 10. 06:12
16/17 anonim válasza:
Na ebbe 100%-ba izgata kell hogy adjak a kérdezőnek. Az Én volt barátnőm pl normális volt és szép,rendes és még is 3 hónap után minden ok nélkül szakított velem, pedig mindent megkapott tőlem... a lányok kiszámíthatatlan lények
2014. okt. 16. 10:03
17/17 anonim válasza:
Nem értem, a nők miért nem képesek szeretni a pasikat anélkül, hogy ilyen nehezen kivitelezhető elvárásokat támasztanának? Rendben van, hogy érzékenyek erre, de már túlzásba viszik. Rengeteg jóravaló srác emiatt válik megkeseredetté. A csajok ez alapján kevésbé akarnak pasit, mint pasik csajt. Miért van ez? Miért fontosabb a párkapcsolat a pasiknak? A csajok miért nem tudnak elfogadóbbak, önfeláldozók lenni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!