Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hibáztam? Újra találkoztam az exemel. Többi lent.
Figyelt kérdés
Szakítottam a barátommal. De továbbra is barátok maradtunk. És ez kB egy hete történt. És írtam neki ma, hogy ha tud, kísérjen haza, mert a munkában rosszul lettem és senki se tudott haza kísérni. A barátnőim szerint nagyot hibáztam, hogy őt hívtam, mert ezzel reményt adtam neki, hogy újra együtt lehetünk. Tényleg hiba volt?ma 15:46
1/5 anonim válasza:
Elment érted? Egyáltalán minek barátkozol vele?
2/5 anonim válasza:
Nem tilos jóban maradni az exel amennyiben tisztában van azzal ő is hogy ez befejezett ügy és nem próbálkozik. De ha meg részedről sem lenne már esélye akkor ugyan mindegy mit mondanak a barátnőid. Amúgy is nem hogy örülnének hogy valaki egyáltalán haza kísért nem emiatt aggódnak hanem hogy hogy reményt adsz a csávónak?....szép.
3/5 anonim válasza:
Egy hete történt de már barátok maradtatok? Ja persze.
5/5 anonim válasza:
hát nem ideális. Ha te dobtad akkor nem szép dolog ez.Két független ember vagytok, akiknek már semmi köze egymáshoz. Benne támadhatnak remények, ebben igaza van a többieknek. Ne használd ki a fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!