Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen a baratom es miert ragaszkodom hozza ezek ellenere? Talalkoztal mar ilyennel?
A kapcsoltom a baratommal hihetetlenul jol indult, sosem talalkoztam meg olyan ferfival, mint o. Borzasztoan tetszett kulsore is, emellett figyelmes volt (mindig meglepett valamivel, hozott nekem valami kis aprosagot, folyton velem akart lenni), vicces es kedves. Azt hittem, pont ilyennek kell lennie egy kapcsolatnak, es hatalmas szerencsem van, hogy ratalaltam.
Fel ev utan vettem eszre, hogy valami nem stimmel. Duhkitoresei voltak, akar (szamomra) jelentektelen dolgokon is, a legaprobb vitank is csunya szakitasig fajult. Ha osszevesztunk valamin, mindennek lehordott, es nagyon csunyan beszelt rolam (pl.: hulye picsa, rohadj meg stb). Kezet sosem emelt ram, de szamomra mar ez is sok volt, hiszen az elozo kapcsolataimban sosem beszeltek igy velem.
Aztan egyre tobb es tobb ilyen fordult elo. A veszekedesek utan keresett, de meg o tett ugy, mintha szivesseget tenne azzal, hogy hajlando velem kibekulni. Aztan hol mindennel jobban szeretett es orokke velem akart lenni, hol azt mondta, mar reg nem kene egyutt lennunk es teher velem.
A kezdeti rengeteg szex nagyon durvan megritkult, a mindennaposbol nehany hetenti lett. Ezt sem lehetett vele megbeszelni, szerinte ez normalis, szo szerint idezek: “nehogy mar beallitsam, hogy vele legyen a baj”. Ezek utan tobbet nem hoztam fel a temat, mindenesetre azt azert tobbszor eszrevettem, hogy maszturbalni azert tud, nyilvan ennel joval gyakrabban.
Folyton ker valamit, egyre tobbet. Minden napra van valami. Segitsek ebben, segitsek abban. Cserebe o egy kanalat sem mos el maga utan. Amikor szova teszem, hogy kihasznalva erzem magam, duhrohamot kap, elkuld. Aztan nehany ora vagy egy nap mulva utanam jon ujra.
Termeszetesen mindig minden az en hibam, es idezem: osszetehetnem a ket kezem, hogy velem van, mert mas nem viselne el engem, tovabba meg sem erdemlem ot.
Atverve erzem magam, teljesen mas embernek mutatta magat, mint amilyen. Rosszul erzem mar magam vele, megis ragaszkodok hozza, es nem tudom, miert.
Szerinte egyebkent teljesen jo lenne a kapcsolatunk, csak en teszem tonkre azzal, hogy allandoan van valami kitalalt bajom (pl amint emlitettem, a rendkivul keves szex, ami szerinte egyebkent ennyi ev utan (2 ev) tok normalis)
Aki volt hasonlo helyzetben, annak nagyon szivesen fogadnam a tanacsat.
Nem és nem is fogok ugyanis van emberi méltóságom, nem vagyok lábtörlő mint te.
Elküldött, lehordott. Mit látsz benne hogy még melltte vagy?
Ennyire társfüggő vagy, vagy nemhelyes vagy?
"Rosszul erzem mar magam vele, megis ragaszkodok hozza"
A célját elérte.
Betegesen ragaszkodsz hozzá mivel kapcsolatfüggő vagy. Ha képbe jönne más férfi, aki kikezdene veled azonnal elhagynád ezt a szemétládát ebből a tényből kiindulva.
Egyszerűen félsz szingliként létezni, a párkapcsolat számodra az élet értelme. Mindegy, hogy lek*rvázz, jól megver akkor is vele maradnál míg nem jönne más. Holott a párkapcsolat nem ad értelmet az életednek, hanem te adsz értelmet neki bármit is csinálsz, bárkivel is együtt vagy. Értéktelennek érzed magad f*szi nélkül és ez nagyon nagy probléma. Ajánlatos számodra pszichomókus, önfejlesztés, sport, új hobbik, barátok, társaság, hogy a magabiztosságodon is javíts meg persze jó emberismeret, hogy ne köss ki szemétládák mellett.
De gondolom sokkal jobb picsogni, mint tenni valamit magádért, mert nincs akaratod, óriási lusta és buta vagy sajnos. Remélem annyira azért nem, hogy felcsin*ltatod magad bárkivel is. Szenvedj csak te, a gyereked ne!
Szerinte egyebkent teljesen jo lenne a kapcsolatunk, csak en teszem tonkre azzal, hogy allandoan van valami kitalalt bajom
Még rád is teszi, érezd magad szarul te, legyen bűntudatod, addig se arról beszéltek, hogy ő milyen kotsog.
Ügyes. Bevett technika. Meg ne edd ezt a maszlagot!
Manipulál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!