Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több hónapja együtt vagyunk, de életemben nem talalkoztam még olyannal mint ő, rendszeresen kibeszèl ha össze veszünk. Ez normális?
Barátai előtt kihangosítja a telefont és direkt beszéltet hogy megmutassa milyen gàz vagyok, majd letagadja h ő ilyet csinált, ott sem volt, ott volt pedig mert bizonyítékom van ra
Ha össze veszünk olyanokat beszél h jön már hozzam kibékülni de csak h én azt érezzem, en vagyok a nyeregbe amugy nem jonne mert lesz ar, legalabbis igy adja elo a haveroknak. Azt irta az egyiknek h majd jól kibszik velem valahogy stb
Úgy viselkedik mintha ellenségem lenne, és tele van rosszindulattal közben előadja hogy szeret , nem értem, én soha nem beszélném ki a páromat senkinek, és pláne nem akarok neki ártani, tartok tőle és nem bízom benne emiatt
Ezt úgy hívják, gaslighting vagy magyarul gázlángozás. Nézz utána.
Ja és szakits!
És mért is vagy még vele? Nem, nem normális, de ezt magadtól is tudnod kellene.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!