Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális az ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az , hogy a párom rendszeresen termál fürdőbe rángat, úgy hogy tudja , hogy én nem szeretek fürödni és a meleg víztől minden alkalommal erős fejgörcsöt kapok ?

Figyelt kérdés
Ő fizeti a belépőjegyeket.

2022. ápr. 10. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én is fejgörcsöt kapok tőle, ez mitől lehet?

Elvileg ki van írva, hogy mondjuk 3-szor 10 percet lehet bent lenni, de én sokszor nem tartom be. Esetleg azt kéne megpróbálni.

Amúgy meg az ilyen dolgokban illene egymáshoz alkalmazkodni, ha nem tudjátok megbeszélni, hogy mondjuk te a hideg vizes medencébe mész, vagy ilyesmi, akkor szerintem az nem jó.

2022. ápr. 10. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális
2022. ápr. 10. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez a "rángat"?

Gyanítom, hogy itt nem kifejezetten vele van a baj, hanem nem tudtok kommunikálni. Nem mered neki megmondani, hogy nincs kedved?

Az erős párától ez nyilván normális, de amúgy ja, én is ott vagyok órákat, ha már kifizettem a jegyet, nem 10-20 percért öltözök át. Aztán meg hulla vagyok egész nap.

Ez az "ő fizeti a jegyet" is... hány évesek vagytok? Gondolom 18-20 körül. Vagy annyi se. Ez nem egy olyan problémakör, ahol bármit is számít, hogy ki fizette a kb 1200 forintos jegyet.

Meg kell tanulni kommunikálni, mert ebből később csak komolyabb bajok lesznek.

2022. ápr. 10. 18:54
 4/8 A kérdező kommentje:
3-as, 1200 ft? Hol élsz te? 2890 Ft a jegy ára. Én 40 éves vagyok, a párom 60.
2022. ápr. 11. 09:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy rángat? Miért nem megy a papi egyedül ázni ha annyira odavan érte (vagy szüksége van rá)?
2022. ápr. 11. 09:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sorry, legalább 6 éve voltam utoljára a debreceniben, akkor kb ennyi volt a jegy.

DE: 40 évesen tényleg nem tudod közölni a társaddal, hogy ez neked nem esik jól?

Én is közel 40 vagyok. Ha valahol nem érzem jól magam, nem fogok odamenni, és még fizetni is érte. Visszatérve: csak ennyire fontos az a jegyár? :O

2022. ápr. 24. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem. Bár nem írtad, hol laktok, de a "hol élsz te" megjegyzést kicsit erősnek éreztem...

Berekfürdő gyógyfürdő pl helyi lakosoknak 1000 Ft, de 3 órával zárás előtt (amit kifejtettünk, hogy gyógyfürdőből doszt elég) 1400.

Szóval itt élek, ugyanabban az országban, ahol Te is, köszönöm kérdésed! :D

2022. ápr. 24. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy fürdőruhában szeret téged látni. Mehetnétek inkább strandra vagy más medencés helyre, nem termálfürdőbe.
2022. júl. 9. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!