Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha férjem titokban keresztapa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha férjem titokban keresztapa lett, annak van valami jogi következménye a családunkra nézve?

Figyelt kérdés
Nagyon ragaszkodik egy kamasz lányhoz, mi, a családja hiába nem értünk egyet vele, ő csak azért is tartja vele a kapcsolatot. A lány mindig keresztapának szólítja, bár nem biztos, hogy valóban megtörtént a szertartás. Ha mégis, ugye ettől nem lesz családtag az a kamasz lány?
nov. 27. 12:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Jogilag semmi.
nov. 27. 12:58
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora marhaságot!

A keresztapaságnak semmiféle polgári jogi érvénye nincsen!

Egyébként a férjed hívő keresztény? Szokott azzal a kamaszlánnyal Istenről, hitről, Bibliáról beszélgetni?

Ui. a keresztszülő feladata fogalmilag az, hogy a gyerek hitre jutását segítse.

Ne legyen igazam, de nekem elsőre egészen más jutott eszembe, hogy egy felnőtt férfi egy kamaszlányhoz (a családja ellenkezése dacára) "nagyon ragaszkodik". 14 év felett ráadásul már minden legális, akkor is, ha erkölcsileg undorító dolog...

nov. 27. 13:00
 3/17 A kérdező kommentje:

A lányt elvették az anyjától, és nem adják vissza, ezért támogatja lelkileg annyira őket a férjem. Nemtudom, hogy csak azért találták-e ki a keresztapa titulust, hogy legyen mire hivatkozni látogatásnál, hogy mégis ki ez a férfi, vagy pedig tényleg megtörtént a szertartás. Egyébként véletlenül tudtam ezt meg, mert soha nem beszélünk erről, mert ugye én ellenzem. Viszont félek, nehogy egyszer valami bajba kerüljek akár én, akár a gyerekem. A gyerekünk 1 éves) Családi botrányokra vágyok a legkevésbé.

Köszönöm a válaszokat, én mivel nem vagyok vallásos, és a férjem sem az, nem nagyon vagyok képben. Sajnos a lány és az anyja folyamatosan kihasználják a férjemet, de a férjem ezt nem látja be. Nekem annyi előnyöm van, hogy férjem családja is mellettem van, engem támogat mindenki. Férjem csak barátként tekint rájuk, több nincs köztük tudomásunk szerint.

nov. 27. 13:14
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a lány és az anyja teljesen idegenek? Hogy történt egyáltalán ez hogy random a keresztapja a csajnak? Vagy valamilyen formában köze van az anyjához? Ez kisség bonyolult.
nov. 27. 13:56
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
Lehet, hogy a férjed az apja.
nov. 27. 13:59
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Kik vették el? Ha elvették az anyjától, hogy megy oda hozzá a férjed?
nov. 27. 13:59
 7/17 A kérdező kommentje:
A családsegítő vette el, állami gondozásban van. Nekünk vadidegenek, valamiért a férjemnek fontosak. Heti egyszer lehet látogatni. És gondolom fura, hogy egy fiatal férfi mit keres ott. Nem a férjem a apa, a nő egy 60 éves bűnronda bányarém. :D
nov. 27. 14:04
 8/17 anonim ***** válasza:
Honnan ismeri őket?
nov. 27. 14:08
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a helyedben ezt nem hagynám annyiban. Ha már támogat egy tök idegen valakit akkor jó lenne ha beavatna a részletekbe.
nov. 27. 14:09
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Jogilag semmit nem jelent a keresztszülőség, de ez az egész sztori nagyon bizarr.
nov. 27. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!