Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férjem titokban keresztapa lett, annak van valami jogi következménye a családunkra nézve?
Ekkora marhaságot!
A keresztapaságnak semmiféle polgári jogi érvénye nincsen!
Egyébként a férjed hívő keresztény? Szokott azzal a kamaszlánnyal Istenről, hitről, Bibliáról beszélgetni?
Ui. a keresztszülő feladata fogalmilag az, hogy a gyerek hitre jutását segítse.
Ne legyen igazam, de nekem elsőre egészen más jutott eszembe, hogy egy felnőtt férfi egy kamaszlányhoz (a családja ellenkezése dacára) "nagyon ragaszkodik". 14 év felett ráadásul már minden legális, akkor is, ha erkölcsileg undorító dolog...
A lányt elvették az anyjától, és nem adják vissza, ezért támogatja lelkileg annyira őket a férjem. Nemtudom, hogy csak azért találták-e ki a keresztapa titulust, hogy legyen mire hivatkozni látogatásnál, hogy mégis ki ez a férfi, vagy pedig tényleg megtörtént a szertartás. Egyébként véletlenül tudtam ezt meg, mert soha nem beszélünk erről, mert ugye én ellenzem. Viszont félek, nehogy egyszer valami bajba kerüljek akár én, akár a gyerekem. A gyerekünk 1 éves) Családi botrányokra vágyok a legkevésbé.
Köszönöm a válaszokat, én mivel nem vagyok vallásos, és a férjem sem az, nem nagyon vagyok képben. Sajnos a lány és az anyja folyamatosan kihasználják a férjemet, de a férjem ezt nem látja be. Nekem annyi előnyöm van, hogy férjem családja is mellettem van, engem támogat mindenki. Férjem csak barátként tekint rájuk, több nincs köztük tudomásunk szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!