Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztanyukám második férje kikezdett velem, mit
csináljak?
Figyelt kérdés
én 20 vagyok, ő 59 éves.
tavalyelőtt óta vannak együtt.
karácsonykor náluk aludtam, már akkor "úgy" nézett rám, majd most pénteken megint náluk aludtam, mert kereszt szülinapja volt, és az ember megint levetkőztetett a szemével, megsimizte a vállamat, hátamat, mikor kereszt a konyhában volt, meg úgybizalmaskodni próbál velem, és bókol.
zavarban vagyok már megfogadtam, többet nem megyek hozzájuk, annyira hányok az ürgétől de keresztet nagyon szeretem szerintem padlóra kerülne, ha megtudná.
Ha nem akarod elmondani keresztanyádnak, kerüld a találkozást a pasival! Ne aludj náluk, próbálj csak keresztanyáddal programot csinálni! Ha elmondanád szerintem az ürge letagadná, te kerülnél bajba!
2018. máj. 6. 22:54
4/9 anonim válasza:
Én a helyedben elmondanám keresztanyudnak.
Amúgy ez még nem feltétlenül kikezdés, lehet csak tipikus vénkujon, aki nem bír magával, ha fiatal pipit lát.
2018. máj. 7. 00:30
5/9 anonim válasza:
Nyugodtan szólj az öregre, hogy lesz szíves tartani a két lépés távolságot és ne bizalmaskodjon, mert zavar. Akár többször is.
Ha lehet, akkor csak keresztanyáddal találkozz. Nyugodtan mondd meg, hogy nem szimpatikus a férje, de bővebben nem szeretnéd kifejteni.
2018. máj. 7. 07:48
6/9 anonim válasza:
Így van,nyugodtan szólj rá,hogy ne simogasson,ne másszon kéretlenül az intim szférádba. Hozzáteheted azt is,hogy addig álljon le,amíg a keresztanyukádnak nem szólsz.
2018. máj. 7. 07:51
7/9 anonim válasza:
Miért is lettem lepontozva csak mert felvetettem a túlgondolás lehetőségét? Ez még nem kikezdés. Vannak ilyen tipusú emberek, én is ismerek ilyet, nem is egyet, és amúgy tök ártalmatlanok. Csak elsőre tényleg olyannak tűnik, mintha hajtanának az emberre, pedig nem. Most az, hogy a k.anyud párja ilyen-e, ennyiből meg nem derül ki. Lehet, hogy tényleg van hátsó szándéka, de egyáltalán nem biztos. Ha zavar a viselkedése, szólj rá, hogy vegyen vissza, de ne vádold meg egyből k.anyád előtt.
2018. máj. 7. 10:58
8/9 anonim válasza:
ennyiből amit itt leírtál felesleges lenne szólni keresztanyudnak. ezek a jelek félreérthetőek és simán beleférnek a normál emberi, társas érintkezésbe. annyit megtehetsz, hogy ne öltözz kihívóan és legyél vele távolságtartó.
2018. máj. 7. 12:06
9/9 anonim válasza:
Hogy működik ez a pontozás itt? Az, hogy van valakinél látszik, a lepontozás, meg a pontozás, másnál meg nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!