Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikezdett velem egy nő, akinek pasija van, jól tettem, hogy nem használtam ezt ki?
Nagyon jól tetted!
Lehet, hogy bejössz neki, de ez nem megoldás semmire sem. Plusz a csajnak nincsen gerince. Ettől neked még lehet.
Hat en kihasznaltam az ilyet ugy, hogy ismeros noje volt aki a faterom haverja.
Nagy volt a kisertes igy adtam magam a korulmenyeknek. Mondjuk a no 14 evvel volt nalam idosebb de iszonyuan tetszett mar regtol szoval nem tudtam nemet mondani. Egy par szex volt aztan ennyi. Szerintem eletem legjobb dontese volt es nem tudom lehet e egy korombeli lannyal ilyen jo.
Elkerültél egy lövedéket.
"Állítása szerint már nem szeretik egymást a sráccal, nincs szex, intimitás, ami nagyon hiányzik neki. Az fejtegette nekem, hogy nagyon szeret szexelni, de a pasijától nem kapja meg."
Kb ugyanezt a sztorit hallottam már valakitől, akivel később jártam aztán ugyanúgy cserélve lettem, azt kaptam, amit érdemeltem.
Ő se hozta soha a pasiját bulizni hozzánk és az új haverjainak se akart engem se bemutatni.
Nagyon jó fiú voltál, büszke rád a fél gyakori. 😇
Így ahelyett, hogy azzal a csajjal szexeltél volna féktelenül, tabuk nélkül akire évek óta fáj a fogad, inkább lekoptattad és mentél haza kiverni a gyíkot. Ő meg ment haza a pasijahoz, lenyomták egy 10 perces gyászindulót az ágyban vagy keresett egy másik pasit aki megdöntötte aznap éjjel.
De legalább tiéd a tudat, hogy a gyakoris erkölcshuszárok, akik között több a szűz mint mint a frissen sajtolt olívaolajban most veled vannak lélekben.
Bár a te dolgod, azt csinálsz amit akarsz. A lottó 5-öst is viszaadhatod vagy jotekonysagra költheted az egészet.
Ám bocs, de nem tudom őszinte szívvel azt mondani, hogy talpig férfi lettél volna. Max. a gyakoris normák szerint.
Nekem ez a lány akkor se kellene ha szabad lenne.
Meg tudnál Benne bízni?Szerintem simán Te is a pasija sorsára jutnál.
És nemábrándultál ki belelőle, hogy iylen nyíltan szarba se veszi a kapcsolatát? VAgy hogy neked jobban kitárulkozik, mint a saját kanjának?
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!