Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikezdett velem egy nő, akinek pasija van, jól tettem, hogy nem használtam ezt ki?

Figyelt kérdés
Óriási a kísértés. A csaj évek óta tetszik nekem, még némi plátói szerelem is kavargott bennem. Feltűnt, hogy az utóbbi időben keresi a társaságom, gyakran ír messengeren. Mivel egy ismerősi/baráti körbe tartozunk, ezért rengeteget találkozunk. Szombat este volt egy buli. Konkrétan oda jött hozzám, hogy nagyon megtetszettem neki, randizgatni, szexelni akar velem. Én ledöbbentem teljesen. Udvariasan elutasítottam. Mondtam neki, hogy először szakítson a sráccal, utána majd lehet köztünk valami. Hihetetlen volt a kísértés, a csábítás. Még ittas is voltam, de valahogy észnél maradtam. Állítása szerint már nem szeretik egymást a sráccal, nincs szex, intimitás, ami nagyon hiányzik neki. Az fejtegette nekem, hogy nagyon szeret szexelni, de a pasijától nem kapja meg. Amúgy a lány párja ritkán jön el velünk valahová. Nem sokszor láttam eddig, de normális férfinek tűnik, ezért is nem akarok szerető lenni. Meg hát a gerincem sokat ér nekem.
2018. ápr. 23. 17:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon jól tetted!

Lehet, hogy bejössz neki, de ez nem megoldás semmire sem. Plusz a csajnak nincsen gerince. Ettől neked még lehet.

2018. ápr. 23. 17:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Nagyon jó fiú vagy 😏😏
2018. ápr. 23. 17:40
 3/14 anonim ***** válasza:
4%
A (viszonylag) normális nőket csak a párjuk mellől lehet elszedni, mert folyamatosan foglaltak. Ha te nem használod ki az alkalmat, majd kihasználja más.
2018. ápr. 23. 17:43
 4/14 anonim ***** válasza:
74%

Hat en kihasznaltam az ilyet ugy, hogy ismeros noje volt aki a faterom haverja.

Nagy volt a kisertes igy adtam magam a korulmenyeknek. Mondjuk a no 14 evvel volt nalam idosebb de iszonyuan tetszett mar regtol szoval nem tudtam nemet mondani. Egy par szex volt aztan ennyi. Szerintem eletem legjobb dontese volt es nem tudom lehet e egy korombeli lannyal ilyen jo.

2018. ápr. 23. 17:44
 5/14 anonim ***** válasza:

Elkerültél egy lövedéket.

"Állítása szerint már nem szeretik egymást a sráccal, nincs szex, intimitás, ami nagyon hiányzik neki. Az fejtegette nekem, hogy nagyon szeret szexelni, de a pasijától nem kapja meg."

Kb ugyanezt a sztorit hallottam már valakitől, akivel később jártam aztán ugyanúgy cserélve lettem, azt kaptam, amit érdemeltem.

Ő se hozta soha a pasiját bulizni hozzánk és az új haverjainak se akart engem se bemutatni.

2018. ápr. 23. 18:25
 6/14 anonim ***** válasza:
Ja igen, nem mondott véletlen valami hasonlót ahhoz, hogy meztelenül dörgölőzik a pasijához, de az mégis elutasítja?
2018. ápr. 23. 18:41
 7/14 anonim ***** válasza:
46%

Nagyon jó fiú voltál, büszke rád a fél gyakori. 😇

Így ahelyett, hogy azzal a csajjal szexeltél volna féktelenül, tabuk nélkül akire évek óta fáj a fogad, inkább lekoptattad és mentél haza kiverni a gyíkot. Ő meg ment haza a pasijahoz, lenyomták egy 10 perces gyászindulót az ágyban vagy keresett egy másik pasit aki megdöntötte aznap éjjel.

De legalább tiéd a tudat, hogy a gyakoris erkölcshuszárok, akik között több a szűz mint mint a frissen sajtolt olívaolajban most veled vannak lélekben.

Bár a te dolgod, azt csinálsz amit akarsz. A lottó 5-öst is viszaadhatod vagy jotekonysagra költheted az egészet.

Ám bocs, de nem tudom őszinte szívvel azt mondani, hogy talpig férfi lettél volna. Max. a gyakoris normák szerint.

2018. ápr. 23. 18:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez a lány akkor se kellene ha szabad lenne.

Meg tudnál Benne bízni?Szerintem simán Te is a pasija sorsára jutnál.

2018. ápr. 23. 18:44
 9/14 anonim ***** válasza:

És nemábrándultál ki belelőle, hogy iylen nyíltan szarba se veszi a kapcsolatát? VAgy hogy neked jobban kitárulkozik, mint a saját kanjának?

N

2018. ápr. 23. 21:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Kövezzetek meg, de nem tetted jól! Te is bánni fogod még jó darabig, meg neki is elutasítottad a vágyait. Majd kielégíti más, és az is lehet, hogy benne ragad ebben a felesleges időhúzós kapcsolatban. Én is beleestem ebbe a csapdába és még meg is veregettettem a kis vállaimat másokkal, hogy ugye milyen jó fiú vagyok, hogy nem tettem meg? És mit érek vele? Semmit! Azóta is bánom, a csaj meg azóta is kínlódik az elfuserált kapcsolatában. Mellette gondolom lefeküdt mással.
2018. ápr. 24. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!