Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sógorom kikezdett velem, elmondjam a páromnak?
Én kicsit ellentétes véleményen vagyok a többiekkel. Lehet,hogy ez egyszeri eset volt ( bár ennek se kellett volna megtörténnie), és mivel határozottan visszautasítottad többet nem fordul elő.
Ha elmondod a férjednek biztos nagy családi balhé lesz, de még kellemetlen helyzet is alakulhat ha mondjuk a sógorod ijedtében ezerrel tagad, és Neki hisznek.
Én a helyedben várnék. Ha ismételten előfordul szólj a férjednek, de reménykedjünk abban,hogy csak a bugyi látványa ébresztette fel az érdeklődését Irányodba és egyszeri volt a történet.
Az is lehet,hogy azóta mélyen megbánta, sőt, szégyelli a történteket, de még azt is el tudom képzelni,hogy poénnak szánta, hiszen írtad,hogy a történteken mind nevettetek.
hűtsd le és hagyd annyiba, legtöbbször csak hirtelen kanosság, amit meg is bán az ember.
ha esetleg folytatódna, akkor beszélgess el vele.
ha azután sem hagy békén, akkor szólhatsz, de ezt el tudod magad is intézni minden botrány nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!