Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikezdett velem egy nő, akinek pasija van, jól tettem, hogy nem használtam ezt ki?

Figyelt kérdés
Óriási a kísértés. A csaj évek óta tetszik nekem, még némi plátói szerelem is kavargott bennem. Feltűnt, hogy az utóbbi időben keresi a társaságom, gyakran ír messengeren. Mivel egy ismerősi/baráti körbe tartozunk, ezért rengeteget találkozunk. Szombat este volt egy buli. Konkrétan oda jött hozzám, hogy nagyon megtetszettem neki, randizgatni, szexelni akar velem. Én ledöbbentem teljesen. Udvariasan elutasítottam. Mondtam neki, hogy először szakítson a sráccal, utána majd lehet köztünk valami. Hihetetlen volt a kísértés, a csábítás. Még ittas is voltam, de valahogy észnél maradtam. Állítása szerint már nem szeretik egymást a sráccal, nincs szex, intimitás, ami nagyon hiányzik neki. Az fejtegette nekem, hogy nagyon szeret szexelni, de a pasijától nem kapja meg. Amúgy a lány párja ritkán jön el velünk valahová. Nem sokszor láttam eddig, de normális férfinek tűnik, ezért is nem akarok szerető lenni. Meg hát a gerincem sokat ér nekem.
2018. ápr. 23. 17:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. De valami egészen elképesztő dolog történt. Rám írt pont ma, hogy ott hagyta a másik férfit, és randira hívott. Elmegyek majd persze. De ki tudja, lehet nem is dobta ki, na majd kiderül...
2018. ápr. 24. 14:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy hogy dobta e vagy sem! Dugd meg! Aztan ha otthagy ott hagy most mit szamit? Ne csaladot akarj tole mert az nem tole lesz hamarabb lelep ;)
2018. ápr. 24. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. :) Nem semmi... Jó neked. :) Velem is történhetne ilyen csoda. :)
2018. ápr. 24. 17:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Azt írta a kérdező, hogy a csaj évek óta tetszik neki, kb plátói módon van odaértve...

Ergo nagy hülye lett volna szexkapcsolatba menni vele így,

1. mert esélytelen lett volna, hogy a csaj komolyan vegye akár később: hiszen ott van így is.

2. és legfőképp a kérdezőnek lenne szar, amikor rájön, hogy bár ő érzelmileg sajnos érintett, és többet aakrna, de így a csaj tök jól elvan, szakítania sem kell, nem viszi tovább a dolgot, hiszen minek is?

Szóval nagyon is jól döntött a kérdező.

Az persze más kérdés, hogy érdemes-e komolyan gondolkodni olyanban, akinek a jelleme igencsak kérdéses, miután nyíltan felajánlotta magát szexre a párja mellett. Gondok/hulámvölgyek ugyanis egy hosszú kapcsolatban nyilván lesznek, nem rózsaszínhabos babos tündérvilág végig az élet. De persze ez a része majd idővel kiderül..

2018. ápr. 24. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!