Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó voltam, hogy elmentem a “buliba” a barátom nélkül?
Nem egyszerű helyzet, mert csak hétvégente találkozunk és 3 hónapja vagyunk együtt szóval frisss
Péntek este történt, hogy eljött hozzám, utazott másfél órát (minden hétvégén egyutt voltunk eddig) és előre meg volt beszélve, hogy péntek este először átmegyünk néhány barátunkhoz társasozni, aztán meg egyetemi “buliba”
Nagyon vártam, de ideert a parom es amikor mar indulni kellett volna a baratokhoz, mondta, hogy neki nagyon nincs kedve, faradt, es inkabb itthon maradna
Eloszor nagyon szomoru lettem es alapnak vettem hogy akkor maradok en is vele itthon (meg ő is alapnak vette) de aztan rajottem, hogy nem kell minden oercunket egyutt tolteni, igy is minden hetvegenk teljesen foglalt egymas által. Ugyhogy elmentem, de vegig buntudoatom volt, hogy szegeny biztos unatkozik, velem akart lenni, azert utazott ennyit hogy egyutt toltsuk az egesz hetveget en meg otthonhagytam stb stb. Nem voltam sokaig, ejfelre otthon voltam, de ereztem hogy megbantottam…viszont nem tudtam vele errol beszelni, nagyon terelte a dolgot. Szerintetek a kesobbiekben hogyan kezeljuk a hasonlo helyzeteket?
Szerintem csak egy dologban hibáztál, kérdező: hogy bűntudatod volt 😃
Én nagyon melletted vagyok, és a helyedben még a buliba is mentem volna.
Na nemár, hogy emiatt te érezd rosszul magad! Volt egy előre megbeszélt programotok, amit ő indulás előtt közvetlenül akarna lemondani? Ez nem így működik... El tudom képzelni, hogy ha te erre otthon maradsz vele, akkor innentől kezdve folyamatosan ez lenne, kb soha nem mehetnél sehova, mert az uraságnak épp nincs kedve, akkor neked is otthon a helyed. Na az de szép is lenne...
Ja, és még mielőtt: igen, van párom, egy éve házasok vagyunk, egyikünk sem lenne ilyen önző g.ci a másikkal szemben, hogy ha nincs kedvünk valamihez, akkor a másik is punnyadjon otthon, pláne, ha már előre meg volt beszélve egy program.
Elég szomorú, hogy nem kísért el és nem volt kíváncsi a barátaidra.
Utána neki is biztosan bűntudata volt.
Mik a fejlemények a kapcsolatotokkal, kedves kérdező?
Mivel eléggé későn rúgta fel és én is be lettem volna indulva a bulira, így megérthető. S így kettessel nem lehet egyetérteni. Volt hasonló eset a távkapcsolatomban, hogy estére a lakásban maradt a partnerem. Érdekes módon semmilyen sértődés nem volt. Bár általában az ilyet előre leegyeztettük vagy aznapon mégsem volt nálam. (Ő jött hozzám mindig.)
Valamilyen szinten két oldala van, de hirtelenül nyögte be és nem volt előre kérése ezzel kapcsolatban. Simán lehet manipulatív tevékenység is. Talán már elrugaszkodok sok rossz "Gyakori" tapasztalattól, de megvan az esélye.
35/F
Akik azt írják, hogy a kérdező a bunkó, hogy elment, azok melyik "műsort" nézik?
Leírta, hogy előre megbeszélték, hogy mennek, a párja is beleegyezett.
Ezek után az utolsó utáni pillanatban benyögi, hogy neki mégsincs kedve.
Én is simán elmentem volna nélküle, mert már készültem a programra.
Az meg egyéni szocprobléma, hogy a párja hirtelen meggondolta magát.
Kompromisszumot kellett volna kötni. Barátokhoz társasozni elmegyünk, bulit kihagyjuk.
Buliba elmegyünk legközelebb.
Én otthon maradtam volna, de megmondtam volna neki, hogy legközelebb a másfél óra utazás előtt mondja meg, ha nem akar jönni, mert akkor maradhatott volna otthon is.
Ha másodjára is eljátssza ezt, akkor felidézném az egyezségünket, és otthagynám.
Kemény vagy! 🤣
Ezért nincs partnered!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!