Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy a barátom elment-e?
A barátommal ruhán (alsónemű és farmer) keresztül szoktunk mostanában "szex szerű mozgást" végezni egymáson.:D Mikor én vagyok felül, akkor néha van úgy, hogy elmegyek. Ő is ad ki olyan hangokat, sóhajtásokat, amiből arra utalok, hogy élvezi, de nem tudom, hogy ilyenkor elmegy-e... Honnan tudhatnám? Ma pl egyszer volt olyan, h én elmentem, és talán ő is, az aktus után elment wc-re, és azután már nem akarta többször csinálni ma. Akkor elment? Hogy állapíthatnám meg?:D
17/L
megnézed a gatyójában
De ennek mi értelme? Dugjatok már egy jót és úgy elmentek mint a hétszentség.
attól még lehet pettingelni, nem csak dörgölőzni...
Simogatni, orálisan kielégíteni, stb.
Ez a dörzsizés olyan szánalmas.
Akkor több mint valószínű, hogy elment..:) Ne is hagyd Magad..csak akkor, és csak azzal akivel, és amikor TE szeretnéd.. minél jobban kiismered,megismered a testét, stb. Annál nagyobb élményben lesz részed:)
Hajrá..
Még ahhoz a ponthoz sem ért el a kapcsolatunk. Amíg a ruha fenn van, addig minden ok.:D És nekünk ez így jó...
és nem értem, miért lenne szánalmas?:O mondjuk ha mindketten élvezzük, akkor nem nagyon izgat, hogy mi a szánalmas, és mi nem:D
Becsapta maga mögött az ajtót...egyébként eltorzul a feje és fehérség borítja el a környezetedet esetleg téged:)
69
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!