Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma suliban elment mellettem az egyik osztálytársam, és végigsimította a hasam, amit barátom megtudott (évfolyamtársam,18 én is és ő is). Nagyon kiakadt. Mintha engem hibáztatott volna?
1. az a fiú biztos nem ok nélkül simogatott, de Te nem tudtál mit tenni, ha nem akartál botrányt.
2. a pasid egy tahó. ne Veled üzengessen, menjen oda ő a másik sráchoz ha baja van, a gynge emberek szoktak fenyegatőzni. én nem maradnék egy ilyen hisztis gyökér mellett...
de, ez nettó hiszti, csak Te még túl fiatal vagy, és nem ismered fel. azt jelenti egyébként, hogy egyrészt egy féltékey tíípus, ahhoz meg gyáva, hogy téyleg a vélt vetélytársával játsza le a vélt sérelmét.
(tudom, hogy azt akarod hallani, hogy "ez azt jelenti, hogy nagyon szeret", írhattam volna ezt is, de ez hazugság. fentieket jelenti.)
szerintem a kiakadása jogos, de a módja, körítése nem. ha fiú lennék, én is úgy lennék vele, hogy a barátnőmet ne simogassa senki. de ha nem te provokáltad, akkor meg mondja azt, hogy kicsim nem tetszik, legközelebb szólok a srácnak, de semmiképpen se téged hibáztasson.
a kva anyázás meg semmilyen szituációban nem elfogadható. szerintem EZ a szakítóok.
Szia!
Jogosan akadt ki a pasid, de nehogy már Édesanyádat szidja!
Nekem egyszer mondta pasi, hogy "A qrva anyádat.", nekem több se kellett, nekiestem, úgy szedtek le róla....
Nem vagyok egy állat, de ha a szeretteimről, különösen, ha a szüleimről van szó, akkor nem ismerek se véletlent se semmit.
Én a helyedben közölném, hogy 1, nem vagy postás, 2, az ő qrva anyját...
Erre nem mentség az, hogy ideges volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!