Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki évfolyamtársam és elég jó barátok vagyunk. én közbe rájöttem, hogy már nem ugy szeretem hanem szerelemböl. El is mondtam neki és azt mondta, h nagyon szeret mint barátot. De én ugy érzem, h csak ő kell. mit tehetnék, h megszerezzem?
ha csak barátként szeret akkor felesleges próbálkoznod. inkább akkor erősítsd a kapcsolatotokat és szervezz néha közös programokst, hívd el valahova és akkor lehet h a végén már ő sem csak barátként fog rád gondolni =)
de az a lényeg hogy ne erőltesd ha ő nem akarja mert akkor már a barátságotoknak is vége lesz..
de úgy érzem h csak barátként gondol rám...
mongyuk egy dolgot nemértek... egyszer mikor bulizni voltam találkoztam vele és nagyonsokat ittam és le akartam kapni de ö nemhagyta.. ez lehet azért volt mert közbe egy másik sráccal is voltam.. de nemiztos : D és ő tuggya h ha iszok ilyenvagyok.. és azota párszor már hivott inni.. meg folyton hivogat.. de ha teccek neki akk nemértem mért nem lép, ha meg nem akk nemértem mért hivogat meg jön oda hozzám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!