Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy megszerezzem?
Szerintem nem szerelem.
Ennyi idő alatt kiégett a kapcsolatotok, és akit már kezdesz megunni, ahhoz jóval kevésbé vonzódsz szexuálisan. (a pároddal is ez lehet a helyzet, azért csal téged)
Mivel egészséges ember vagy, vágyaid azért vannak, amit ő egyre kevésbé tud kielégíteni, révén ő vele már a végét járod.
Gondolom érzelmileg sincs minden rendben, már nem beszéltek meg úgy mindent, mit régen..
A felhalmozott "hiány" érzelmi csúszkáláshoz, kilengéshez vezet, és rögtön arról kezdesz fantáziálni aki ezt a testi-lelki kielégítetlenséget enyhíteni tudja. De attól lehet, hogy csöbörből vödörbe a dolog.
Ha meg akarod szerezni, először legyél szabd, nem fog a haver nőjére rámozdulni.
Szerintem elébb zárd le a kapcsolatod. Utána billenjen vissza az életed. Azt ha már megint normálisan tudsz viszonyulni a dolgokhoz akkor pasizz megint.
(szerintem most ő volt kéznél, ő kedves volt veled, meg aranyos és ezt te hiányoltad, most többet képzelsz a dologba mint amennyi benne van)
Sajnos alkoholizálás után én is éreztem már rengetegser ezt.Sőt volt olyan,hogy a párom is ott volt a társaságba,én pedig arra gondoltam,mennyivel jobb lenne egy barátjával járnom...
Szerintem sem vagy szerelmes,csak jót tett a lelkednek,hogy kicsit beszélhettél valakivel.Szerintem fogd vissza kicsit magad.
Ha a jelenlegi pároddal nem vagy már jól meg(ismerkedik másokkal is stb),akkor szakíts vele minél előbb.Ne húzd már tovább a dolgot.
Utána elkezdhetsz ismerkedni másokkal.Lehet pont a gyerekkori haverjával,az mindegy.De csakis tiszta lappal.És ne ugorj bele egyből egy új kapcsolatba,egy kis időt érdemes ismerkedésre,egyedüllétre is fordítani.
Hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!