Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tiszta ideg vagyok, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiszta ideg vagyok, amikor a barátom nélkülem megy a haveri körével iszogatni, mert csajok is mennek velük. Most is elment velük jakuzzizni, és mentek a csinos nagymellű csajok is. Hogy tudnék lenyugodni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 18:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
19%
szakíts vele. úgyis megcsal.
2011. júl. 10. 18:29
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Téged miért nem hívtak? Amúgy nyugodj meg, ha szeret nem csinál semmit.
2011. júl. 10. 18:31
 3/22 napietus ***** válasza:
13%
szedjél valerianat ha idegbeteg vagy. és ne féltékenykedj, mert kidob a hapsid, mint a macskát sz*rni.
2011. júl. 10. 18:34
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Az én barátom pl. albérletben lakik, és tavaly összeköltözött egy lánnyal, akivel ugyanarra a szakra járnak. Tiszta ideg voltam, állandóan azon agyaltam, hogy vajon mi történik, mit csinálnak, stb. Sokszor mondogattam neki, hogy nem tetszik a helyzet, és elmeséltem neki a félelmeimet. Olyankor mindig megnyugtatott, mondta, hogy figyelembe veszi, hogy nekem nincs ínyemre a szitu, és idén fel is mondta azt az albérletet, azóta együtt élünk. :) 1 teljes évig lakott azzal a lánnyal. Nagyon jó haverok lettek, de soha nem csalt meg! :)

Szerintem nem kell aggódnod annyira, én is bolond voltam, hogy ezen rágtam magam egy évig. Teljesen megértem a helyzetedet, át tudom érezni, milyen nehéz lehet most neked, de nem kell rögtön a falra festeni az ördögöt. Bízz a barátodban. Van úgy, hogy egy pasi TÉNYLEG csak a barátot, a havert látja egy lányban, és semmi többet. Ezek a lányok nézhetnek ki akármilyen jól, és lehet akármekkora mellük, a barátod mégis csak Veled van, Veled jár, és nem velük. Téged szeret, és nem őket. :)

Erre gondolj! :)

U.I.: Tudom, hogy nehéz nem erre gondolni, de ha folyton ezen rágod magad, csak becsavarodsz. Tapasztalatból mondom. Ha nem akarsz folyton ezen kattogni, tereld el a figyelmedet valamivel. Nézz meg egy jó filmet, olvasgass valami izgalmas könyvet, menj el sétálni vagy szórakozni a barátnőiddel, menjetek moziba, stb. ;) Csinálj magadnak te is programot akkorra, amikor a barátod a haverokkal van, különben csak emészted magad.

2011. júl. 10. 18:37
 5/22 anonim ***** válasza:
66%

18:37

honnan tudod,hogy nem csalt meg?

2011. júl. 10. 18:39
 6/22 anonim ***** válasza:
54%
pont ezt akartam én is kérdezni...szerintem tuti megcsalt.
2011. júl. 10. 18:40
 7/22 anonim ***** válasza:
72%

Tudom.

Először is onnan, hogy megbízom a páromban, bár tudom, hogy ezzel az érvvel kb senkit se tudok meggyőzni, mert itt mindig mindenki önmagából indul ki, vagy rossz tapasztalatai voltak, vagy már eleve pesszimista és csak a rosszat feltételezi a másikról, szóval gondolom, aki azt írtja, hogy tuti megcsalt, az vagy megcsalná a párjáz adott körülmények között, vagy őt csalták meg, és azóta is a sebét nyalogatja, közben pedig mindenki másra rá akarja húzni a saját szánalmas esetét.

De csak hogy a kételkedők is megnyugodjanak:

1) Tudom, mert a csajszi, akivel a barátom együtt lakott, a legjobb barátnőm nővére, és a barátnőm rendszeresen faggatta. Tesók és nagyon jó barátnők. Nem hinném, hogy a húga elől el tudta volna titkolni, még ha előttem el is próbálta volna. A húgának nem hazudna, az tuti! És ha mégis, a húga jobban ismeri őt, mint a saját tenyerét, azonnal kiderült volna minden.

2) Tudom, mert a legjobb barátnőm kb. 2 hónapra rá szintén odaköltözött, és tudott volna róla (mert a falak baromi vékonyak ám), ha történik valami közöttük.

3) Tudom, mert a nővérének is volt barátja, és elég jól megvannak, ugyanis 3 hónapja jegyezték el egymást. Nem hiszem, hogy félrelépett volna, és kockáztatta volna a barátját, ha olyan jó kapcsolatban él, hogy már a házasságot szervezik.

2011. júl. 10. 18:51
 8/22 mimano ***** válasza:
Kedves Kérdező! Ha nem bízol a barátodban, minek vagy vele?
2011. júl. 10. 18:56
 9/22 anonim ***** válasza:
35%
már megint hülye vagy mimano? talán mert szereti a barátját??? -.- kérdező, ne is foglalkozz vele, ez csak hülyeségeket tud beszélni. Amúgy te miért nem mentél velük? Egyszer igazán elvihetne téged is, főleg ha más csajok is mennek...
2011. júl. 10. 19:28
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ketten is kérdeztétek, hogy miért nem megyek vele. Az ok egyszerű: nem hívott, de ennek mondjuk lehet az is az oka, hogy 40km-re lakunk egymástól, így nem sokszor megoldható a közös bulizás. Bár hozzáteszem, szinte minden nap találkozunk!
2011. júl. 10. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!