Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiszta ideg vagyok, amikor a barátom nélkülem megy a haveri körével iszogatni, mert csajok is mennek velük. Most is elment velük jakuzzizni, és mentek a csinos nagymellű csajok is. Hogy tudnék lenyugodni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 18:23
11/22 mimano válasza:
Kedves névtelen! Akkor úgy néz ki, csak számomra fontos a bizalom egy kapcsolatban.
12/22 anonim válasza:
ha nem tudnád, a mai világban sajnos vajmi keveset ér a bizalom... persze szép és jó dolog, ha valaki bízik a párjában, de ettől függetlenül fennáll a megcsalás veszélye. ezzel most nem ijesztegetni akarlak, kedves kérdező, de mi nem ismerjük a párod, neked kell tudni, mennyire hajlamos a megcsalásra... bár néha abban csalódunk a legnagyobbat, akiben feltétel nélkül bíztunk...
13/22 napietus válasza:
néhányszor csalódni még mindig jobb, mint az egész életünket gyanakvásban leélni. féltékenykedni meg közönséges is ráadásul.
14/22 anonim válasza:
Nektek az ilyen szélhámos fiukák kellenek amik nem érnek semmit, az értelmes átlagos férfias pasik helyett! Akkor kínlódjatok csak velük! És idegeskedj te is mert megérdemled!
15/22 anonim válasza:
Menj el velük. Ha koedukált a program, nem értem, hogy te miért ne mehetnél el oda?
16/22 anonim válasza:
Nekem van egy nagyon jó barátom, aki mindig megvigasztal ilyen helyzetekben. A neve Jack Daniels vagy Jim Beam. :) Remélem tudtam segíteni.
17/22 anonim válasza:
Kedves 19:43, te lennél az a tökéletes pasi? (Ha egyáltalán pasi vagy, mert sztem az vagy)
Amúgy a kérdezőnek: Az én barátom is el szokott járni a barátaival, de engem is szoktak hívni. Nem megyek vele mindig, teljesen megbízom benne, bár a kapcsolatunk elején nálam is volt egy kis féltékenykedés, de lassan 2 és fél év után kezdek hozzászokni. Biztos vagyok benne, h nem csal meg, főleg mert ismerem a barátait is. Ha te is érzed, hogy igazán szeret, akkor ne emészd magad, mert nem éri meg az idegeskedés. A féltékenység csak azt mutatja, h szereted, ezzel nincs semmi baj, csak ne vidd túlzásba!:) A bizalom fontos!!
18/22 anonim válasza:
szia, teljesen ertheto, hogy tiszta ideg vagy, en mar reg szakitottam volna vele, idovel ugyis meg fogod latni, hogy mennyire ragaszkodik hozzad... az en baratom is hasonloan viselkedett kapcsolatunk elejen-kozepen,csak nem csajokkal, hanem egy-ket haverrel, csak az en esetemben az volt, hogy engem nem engedtek el bulizni, es o pedig hat elment nelkulem, ami nekem rosszulesett...valameddig turtem, aztan szakitottam vele, idovel megvaltozott, kibekultunk, mar harmadik eve vagyunk egyutt. mar sehova nem megy nelkulem. na de te tudod, de szerintem, hagyd ot, es keress mast, nem erdemled meg ot!
20/22 anonim válasza:
A néha külön bulizás alapból nem gáz, de az igen, hogy nem "kanbuli" van, hanem vannak lányok is, de a saját barátnőjét direkt nem hívja! Ez megalázó is neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!