Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kidobott mert elmentem bulizni vagyis csak iszogatni. Szerintetek nekem kéne keresnem?
micsoda nagylelkű dolog volt tőled,hogy elküldted azt a 3-4 palit és nem lepipáztad őket a kocsi hátsó ülésén.
új értelmet nyert az áldozat kifejezése.
diszkóba csajozni,pasizni jár az ember,vagy mutogatni magát.
ez a célja bárki bármit mond.
ha komoly kapcsolatban vagy,akkor értelem szerűen egyik tétel sem izgatna igazán.
ingatag lelkű nőket meg alapból nem szabad elengedni bulizni,mert-jaj én nem akartam csak túl sokat ittam-az ital hibája nem az enyém-csak megbotlott és véletlen belém akadt a farka,baleset történt stb.
viszont a folyamatos otthon ülés sem opció,vagyis közös program kell.
és nem esek le az ujjadról a gyűrű ha te is előállsz épkézláb ötlettel,nem már mindig a fickónak kelljen szervezni.
amúgy meg esdekelj neki.
nekünk zsarnokoknak az a gyengénk:D.
"micsoda nagylelkű dolog volt tőled,hogy elküldted azt a 3-4 palit és nem lepipáztad őket a kocsi hátsó ülésén.
új értelmet nyert az áldozat kifejezése."
ezt csak azért írtam hogy nekem tényleg nem kell más..még ha alkalmam van rá se..azért írtam csak le hogy tényleg ok nélkül csinálja ezt:(
"diszkóba csajozni,pasizni jár az ember,vagy mutogatni magát.
ez a célja bárki bármit mond.
ha komoly kapcsolatban vagy,akkor értelem szerűen egyik tétel sem izgatna igazán. "
ez nem is disco hanem egy beülős hely..és nem mutogatom magam meg ki akar pasizni?a barátaimmal akartam kikapcsolódni..1-2órát..ami amúgy nem sikerült mert végig vele beszéltem
"ingatag lelkű nőket meg alapból nem szabad elengedni bulizni,mert-jaj én nem akartam csak túl sokat ittam-az ital hibája nem az enyém-csak megbotlott és véletlen belém akadt a farka,baleset történt stb."
"amúgy meg esdekelj neki.
nekünk zsarnokoknak az a gyengénk:D."
beszélni fogok vele.bocsánatot kérek...nem akarom elveszíteni tudom hogy hülye voltam..nem megyek inkább sehova mostantól nagyon megbántam...
"ingatag lelkű nőket meg alapból nem szabad elengedni bulizni,mert-jaj én nem akartam csak túl sokat ittam-az ital hibája nem az enyém-csak megbotlott és véletlen belém akadt a farka,baleset történt stb."
ehhez elfelejtettem írni.SOSE TENNÉK ILYET BÁRMENNYIT IS ISZOK
Ne keresd, ő eldöntötte.
Azért se keresd, mert nyomi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!