Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ha ugy erzitek az exetek akit nagyon megbantottatok fontos nektek es el tudjatok kepzelni vele az eleteteket akkor harcoltok erte akkor is ha o kidobott?
Ha egy kapcsolatnak vége akkor vége. Nincs harcolás, meg egyéb ostoba bemagyarázott mai szöveg. Nem, kész, vége. Ha mégis összejöttök akkor 2-3 hónapig talán boldogság lesz, aztán a régi problémák megint kezdenek előjönni, és újból tönkretesznek mindent.
Ergo hagyd a francba, éld az életed.
Ad. 1 Nem vagyok nő.
Ad. 2 Ha egy kapcsolatnak vége lett, akkor annak oka volt.
nem véletlenül bántottam meg és nem véletlenül dobott ki.
nem vagyok Don Quijote... nem harcolok a szélmalom ellen...
nem fogok olyan álmokért küzdeni, amelyeket egyszer már leromboltak...
nincs is miért küzdeni, így is én húztam a rövidebbet, az egész életem romokban hever és nagyon nehéz újraépítenem azt amit sikeresen tönkretett az exem...
miért is küzdenék? hogy újra kezdjük ugyanazt elölről, aminek tudjuk a végét?
3-aska ne duma:DD
Akinek fontos a másik, és aki bármikor is hibázott és érzett, az még ha csak 1% esélye is van a rendezésre-az megpróbálja.
Ez az igazság.És ezt csinálja az az ember aki bármikor is érzett.
"akkor annak oka volt"
Főleg ha rá is segítettek, anyagi érdekek miatt-így gondoltad?:XDDDD
覆水难收 – A kiömlött vizet nem lehet újra összeszedni
A Shang kor végén volt egy kitűnő ember, úgy hívták Taigongwang. A Shang dinasztia utolsó urát, a kegyetlenségéről ismert Zhou királyt szolgálta tisztviselőként. Mivel azonban nem akart részt venni az istentelen kormányzásban, feladta az állását, és Shaanxiba költözött, egy félreeső helyre. Hogy megszerezze a Zhou nemzetség (nem ugyanaz a Zhou mint Zhou király) bizalmát, egész nap a folyóparton horgászást színlelt. Ám amíg így horgászott, otthon nehézre fordultak a dolgok, és lassan elszegényedett, emiatt pedig meggyűlölte őt a felesége, és el is akarta hagyni. Taigongwang többször kérlelte, hogy maradjon, hiszen egy napon még újra vagyonhoz juthat, ám ezt a nő nem hitte el, és elment. Taigongwangnak nem volt más választása, mint belenyugodni.
Nem sokkal ezután Taigongwang mégis elnyerte Zhouwen király bizalmát, egyesítették a környező hercegeket, és megdöntötték a kegyetlen Shang dinasztiát. Az új király hálából Qi hercegének nevezte ki az egykori szegény embert. Amikor a felesége megtudta, hogy újra előkelő és vagyonos ember lett, kérte, hogy bocsásson meg neki, és kezdjék újra a kapcsolatukat.
Taigongwang akkorra már átlátott a volt feleségén, éppen ezért nem akarta őt többet. Fogott egy kancsó vizet, és a porba öntötte, majd kérte Ma-t, hogy szedje fel. Ma azonnal letérdelt, de csak némi sarat sikerült felmarkolnia. Taigongwang hűvösen ezt mondta neki: „Te már egyszer elhagytál, nem térhetsz vissza. A kiömlött vizet sem lehet újra felszedni.”
7
Döbbenet mi mindent képes egy féltékenységtől fűtött nő előadni, hogy megakadályozzon egy rendezést.
Tudod ha még érzésből csinálnád azt megérteném, de hogy a piszkos anyagiak miatt-azért ez nem kicsit gusztustalan:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!